Ihan metsässä -uutuusnäytelmä syksyllä Kouvolan Teatterin klubilla

Kantaesityksessä kuuluu uuden sukupolven ääni nykyihmisen metsäsuhteesta

Ihan metsässä -uutuusnäytelmä syksyllä klubilla

Kouvolan Teatterin klubilla saa kantaesityksensä 15.9.2022 Iira Halttusen kirjoittama Ihan metsässä. Teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemi sai ajatuksen metsäaiheisesta teoksesta jo muutama vuosi sitten. Teoksen kirjoittaja, Iira Halttunen, löytyi tehtävään UNO-hankkeen (Uuden Näytelmän Ohjelman) kautta.

Kymenlaakson metsäteollisuus täyttää tänä vuonna 150 vuotta, joten aihe on ajankohtainen.

”Näytelmä voi yllättää katsojan näin Kymenlaakson metsäteollisuuden juhlavuotena. Miten monella eri tavalla metsästä voi puhua ja millaisena metsä voi nykyihmiselle näkyä?”, pohtii Halttunen.

Kun kaupungistunut nykyihminen saa perinnöksi palan metsää, mitä ihmettä hän sillä tekee? Ihan metsässä tutkii tätä kysymystä viihdyttävällä otteella. Tarina sijoittuu Kymenlaaksoon, ja teoksessa kuullaan myös koko työuransa Verlassa toimineen Maria Mattsonin mietteet nykyihmisen työssäjaksamisesta ja metsäsuhteesta.

Kantaesityksen ohjauksesta ja skenografiasta vastaa Seppo Honkonen. Valot suunnittelee Mia Jalerva, äänet Kari Mitikka sekä kampaukset ja maskeeraukset Satu Linerva. Rooleissa nähdään vierailevat näyttelijät Pinja Hahtola, Jussi Lankoski ja Irina Pulkka.

Liput ovat myynnissä nyt.

 

Näytelmän sivut: www.kouvolanteatteri.fi/ihan-metsassa