Verhot-yhtyeeltä verenpunainen goottipop-single Särkyneen sydämen ruikuttavat soinnut

"Moni kaipaa jo valoa pimeiden aikojen keskelle – sitä ei tässä teoksessa ole tarjolla"

Indierockin ja goottipopin välimaastossa sujuvasti liehuvat Verhot vaihtavat kevään kynnyksellä värinsä piinaavan punaiseksi. Syy löytyy juuri julkaistavasta singlestä: Särkyneen sydämen ruikuttavat soinnut ei juuri lohtua tuo.

"Tänä keväänä Verhot ovat verenpunaiset. Kalman kuorruttamassa maailmassa mieli on tuskainen ja levoton eikä arki ota sujuakseen. Särkyneen sydämen ruikuttavat soinnut vaanivat joka kulman takana eivätkä anna hetken rauhaa. Kuin seireenien laulu ne kuiskuttavat korvaan yhä uudestaan ja uudestaan", yhtyeen laulaja Mikko Pietilä toteaa.

Vuonna 2014 julkaistun Verhot-albumin ja vuonna 2018 ilmestyneen Suru on mun sukunimi -levyn jälkeen katseet on käännetty kohti kolmatta pitkäsoittoa, josta Helsingin On The Rocksissa toissapäivänä livenä kuultu tuore single tarjoilee esimakua – iloisia lauluja ei nytkään ole tiedossa.

"Kesäiset rallit saavat edelleen odottaa. Varmasti moni kaipaa jo valoa näiden pimeiden aikojen keskelle, mutta sitä ei välttämättä tässä teoksessa ole tarjolla."

Särkyneen sydämen ruikuttavat soinnut -kappaleen musiikkivideo julkaistaan muutaman viikon kuluttua.

 

Verhot on:

Mikko Pietilä – kitara ja laulu
Toni Lundén – kitara ja laulu
Roxsy Lundén – basso ja laulu

FACEBOOK | INSTAGRAM | WEBSITE