merkittävä levyuutuus huippuartisti mia leivo

Halusimme selvittää Huippuartistit-kisaan osallistumisellamme onko näille Suomen eri laulukilpailujen menestyjille mahdollista tarjota muutakin kuin yhden illan kuninkuus?

Luovien alojen käyttämätön potentiaali on mielestämme liian kapea-alaisen tarjonnan vanki. Kaikki kunnia soittolistoja toistaville formaattiradioille, TV-tuotannoille ja ulkomaisten levy-yhtiöiden valitsemalle kohdeyleisölle, jos ne sillä saavuttavat helpoimmin taloudelle asetetut tuotot. Suomelle ja suomalaisille tämä tarjonnan taso ei selvästikään riitä.

Suomen henkiselle ja taloudelliselle hyvinvoinnille laajapohjainen viihdetarjonta on iso käyttämätön mahdollisuus. Kasvua hakevalle valtiolle ja erilaisuutta ja vauraita kohderyhmiä tavoittelevalle mediakentälle Huippuartistit on kädenojennus ja tanssiinkutsu.

Kilpailun neljän ikäluokan rakenne tarjosi meille levy-yhtiönä osaavat ja mielenkiintoiset persoonat. Kuusi huippuartistia on nyt itse valitsemiensa laulujen osalta esittelyvalmiina. Ensimmäisenä itseoikeutettuna koko kisan voittanut Mia Leivo. Mia on lukuisten kilpailujen kruunaama täysin valmis artisti, jonka jokainen voi yhdellä kuuntelulla varmistaa.

Mian kautta voi helposti koeponnistaa Suomen viihde- ja tapahtumateollisuuden miljardien arvo- ja palveluketjun. Miaa parempaa esimerkkiä luovien alojen kasvun siemeneksi on vaikeaa löytää. Sama koskee muita Huippuartisteja, joten pian selviää, onko Suomi ja sen tärkeät toimijat kysynnän ja osaajiensa tasolla?

Huippuartistien sinkut ja kaksi heidän nimeään kantavaa kokoelma -CD levyä julkaistaan kesän aikana.

Mia Leivo - Miten voi (Theme from Mahogany)

Kuuntele https://youtu.be/TpYGU1N0jy8

säv G.Goffin-M.Masser

suom.san Irina Milan

sov Petri Kokko

Kansi: Annina Puumalainen