Huipputuottaja MD$ julkaisee tulevan tuottaja-albuminsa kolmannen singlen yhdessä Sexmanen ja ruotsalaisen B.Babyn kanssa

Kuuntele "Nonstop" tästä

Katso musiikkivideo tästä

Nonstop on kansainvälistä uraa tehneen suomalaistuottaja MD$ :n single tulevalta tuottaja-albumilta. Kappaleella mukana ovat tämän vuoden Emma Gaalassa neljä ehdokkuutta saanut Sexmane sekä ruotsalainen uuden aallon räppäri B.Baby.

Oon seurannut Sexmanen uraa ja olemme jo pitkään halunneet tehdä yhteistyötä. Ruotsalaisessa B.Babyssa vaikutuksen teki halu tehdä musiikkia positiivisella kulmalla, ja artistin energia sopi hyvin yhteen Sexmanen kanssa.” – MD$ kertoo.

Santeri ”MD$” Kauppinen toimii tulevan albuminsa vastaavana tuottajana ja etsii tuotantoihin mukaan mielenkiintoiset ja sopivat artistit, jotka vievät tuotannon seuraavalle tasolle. Mukana singleillä kuullaan kotimaisen Hiphop ja R&B -skenen eturivin artisteja, eikä MD$ sulje pois vaihtoehtoa ottaa mukaan kappaleille myös yllättäviäkin vahvistuksia. MD$:n projektilta aiemmin tänä vuonna julkaistut singlet UUS BAE feat. Kube & Bizi sekä Parempaa feat. JVG ja william nousivat suoraan Spotifyn top 50-listan kärkisijoille.

Kansainvälisillä markkinoilla uraa tehneen suomalaistuottajan tuotantoa on kuultu useiden supertähtien kappaleilla kuten 6lack, G-Eazy, Kevin Gates ja Megan Thee Stallion. Erityisiä kunniamainintoja projekteista, joissa MD$:n tuotantoa on kuultu ovat olleet Grammy -ehdokkuus 6lackin Never Know -kappaleella sekä American Music Awardsissa vuoden soundtrack -palkinnon voittanut Birds of Prey -soundtrack. Viimeisimpänä MD$ on työskennellyt mm. Burna Boyn tulevan albumin tuotannoissa.

MD$ on kymmenen vuotta kestäneen tuottajanuransa aikana työskennellyt myös useiden suomiräppäreiden kanssa. JVG:n lisäksi mm. Cledosin, Gettomasan, Mikael Gabrielin, TheoFuegon ja Tippa-T:n kanssa. Laajasta kotimaisesta sekä kansainvälisestä verkostostaan tunnettu tuottaja on keskittynyt kokoamaan monipuolisia yhteistöitä ensi vuonna julkaistavan tuottaja-albuminsa trackeille.

 

Seuraa MD$:ää
Instagram: @mdskillinit