Komisario Koskinen ja pahanpuhujat maailmanensi-illassa Tampereen Komediateatterin Kesäteatterissa to 9.6. klo 18

Uusi Komisario Koskinen maailmanensi-illassa kesäteatterissa

Komisario Koskinen ja pahanpuhujat säväyttää Tampereen Komediateatterissa, ensi-ilta 9.6.2022.

Jälleen Tampereen Komediateatteri tuo näyttämölle jotain uutta. Ennenkokemattoman Komisario Koskinen -mysteerin ensi-ilta koittaa torstaina 9.6. klo 18 katetussa Kesäteatterissa. Seppo Jokisen Koskinen-dekkarit pitävät myyntitilastojen kärkipaikkaa vuodesta toiseen ja ovat myös kirjastojen varatuimpia kaiken aikaa. Kirjailijan yhdessä Panu Raipian kanssa kirjoittama näytelmä Komisario Koskinen ja pahanpuhujat alkaa pahaenteisesti, mutta varsin tamperelaisesti:

Kesäaamu.
Tammelantorin mustamakkarakioskista löytyy ruumis.

Näytelmässä vilisee romaaneista tuttuja hahmoja, vahvoja naisia ja kiinnostavia persoonia myös Pirkanmaan ulkopuolelta. Seppo Jokinen on luottavainen jännitystä ja huumoria sopivina annoksina annostelevaan tarinaan:
"Jos Sakari Koskinen olisi oikea elävä ihminen (kuten monen mielestä tuntuu olevan), hän varmasti kiittäisi minua ja Panu Raipiaa tästä uudesta kiehtovasta rikosvyyhdistä, jonka tutkinnanjohtajaksi hänet nimesimme. "

Rooleissa: Tommi Raitolehto, Jari Ahola, Kaisa Hela, Tuukka Huttunen, Jyrki Mänttäri, Saara Pohjoismäki, Jere Riihinen, Elina Rintala, Sanni Saikkonen, Aku Sajakorpi, Satu Silen ja Iisa Lehtinen/Idalilja Raipia
Käsikirjoitus Seppo Jokinen ja Panu Raipia
Ohjaus Panu Raipia
Lavastus Oskari Löytönen
Pukusuunnittelu Kaisa Savolainen
Maskeeraus- ja kampaussuunnittelu: Johanna Paakkanen
Äänisuunnittelu: Janne Pärnänen

Ensi-ilta to 9.6. klo 18 Tampereen Komediateatterin katetussa Kesäteatterissa
Kesto noin kaksi tuntia, sis. väliajan. Esityksiä 6.8. asti.

www.komediateatteri.fi