NUMENTO julkaisi toisen singlen tulevalta albumilta - Kappale pureutuu tukahduttaviin ihmissuhteisiin

Kuva: ​Kai Lukander

Helsinkiläinen progressiivista melodista metallia äärimetallin vivahteila esittävä NUMENTO on julkaissut uuden singlen myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta toiselta albumiltaan.

Bändi taustoittaa kappaletta:
"Scarlet Haze oli yksi ensimmäisistä kappaleista, jonka sävelsimme tulevaa albumiamme varten. Kappale on tunnelmaltaan ja teemaltaan hieman "tavallisesta" Numentosta poikkeava, ja se kertoo tarinan tukahduttavista ihmissuhteista, joihin varmasti moni voi samaistua. Sanat kirjoitettiin alun perin lähes 10 vuotta sitten säveltämäämme kappaleeseen, jota ei koskaan julkaistu. Lyriikoiden tarina sai kuitenkin uuden mahdollisuuden tulla lauletuksi, tämän hyvin melodisen, melankolisen ja paljon kontrasteja sisältävän kappaleen siivittämänä."

Katso lyriikkavideo: https://youtu.be/kVhKc7OPjUg

Biografia:
Numenton historia juontaa juurensa vuoteen 2004, jolloin itähelsinkiläiset koulukaverukset aloittivat soittamisen ja päättivät perustaa metallibändin. Bändin nimi vaihtui muutamia kertoja seuraavien vuosien aikana. Vuonna 2010 nimeksi valittiin Numento ja sen jälkeisten muutaman soittajavaihdoksen kautta bändin kokoonpano vakiintui nykyisekseen ja yhtyeen soundi jalostui edelleen tunnistettavaan muotoonsa.

Kuuntele "Scarlet Haze" musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/ofpcspns

NUMENTO:
Katri: laulu
Atte: kitara, taustalaulu
Aleksi: kitara
Simo: basso
Mikko: rummut

https://www.facebook.com/numentofin
https://www.instagram.com/numentoband/
https://numento.bandcamp.com/