Kuninkaallinen hybridi - CD -uutuus: Jaska Mäkynen - Hiotut Helmet

Ikonisten Olavi Virran ja Reijo Taipaleen upeita ääniä on syytä ylistää, mutta miksi laulajien arvo huomataan entistä harvemmin taiteilijoiden eläessä?

Suomi seisahtui ja asiantuntijatuomarit tyrmistyivät kuultuaan Jaska Mäkysen äänen. Tangokuninkaan 31 vuoden työllä ja koulutuksella jalostunut ääni tuli yllätyksenä kuin vuokranmaksu jopa asiantuntijoille. On viimeinen hetki myöntää, että levyteollisuus ja sitä tukeva mediakenttä on epäonnistunut tehtävässään. Viihde on vaiettu köyhäksi!

Oli helppo luottaa Jaskan ääneen 1991 jopa niin paljon, että monistimme 15 000 Tangokuningas -91 kasettia toimitusvalmiiksi jo ennen tangofinaalia. Kauppakin luotti musiikin tuottoihin ja meihin, sillä niistä oli saatu jo ennakkotilaus. Kolmessa päivässä vanha levy uudella kannella toi Suomen ensimmäisen tangokuninkaallisen kultalevyn. Yhteensä niitä meni 38 000 kpl ja kaikki voittivat. Eniten kuluttajat, sillä levyn kappaleista useimmat soivat yhä tänä päivänä ikivihreinä. Ilman luottamista tuotto olisi ollut nolla, kuten se monen levyn kohdalla on nykyisin tosiasiana. Nyt olisi tärkeää saada kauppa uskomaan, että aikuiset kuluttaisivat yhä paljon musiikkia, jos sitä saisi myös CD-levyinä.

Suomen Luova Talous (SULT) ry yhdessä artisteja edustavan SOLO ry:n kanssa käynnistää ohjelman edistämään suomalaista yhteisöllisyyttä viihdetoimijoiden keskuudessa.

Julkaisemme ylpeänä Jaska Mäkysen Hiotut Helmet albumin uutena hybridi - CD levynä. Se tarjoaa ostajilleen bonuksena Spotify-kuuntelun, uutisointia ja Jaskan tulevat sekä vanhat levytykset. Paketin saa myös hybridi - fanikorttina (alla)! Tässä tuotteessa voi helposti luvata rahat takaisin, jos sen sisältö ei vastaa hintaa.

Saimme 7.6. 2022 luovuttaa Jaskalle ja 70- vuotisjuhlaväelle alla olevan hybridikortin Seinäjoella. Paljon on tapahtunut siitä, kun Kuortaneella juhlittiin nelikymppisiä.

Hybridin QR koodin anti näkyy tästä https://snd.click/Jaska-Makynen

Lue Helsingin Sanomat Jaskasta 5.6.2022 https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008832214.html