CityJuhannus Turun Uittamolla - 3 päivää yhtä juhlaa

Turussa uusi juhannustapahtuma:

Uittamon CityJuhannus on kolmipäiväinen kaupunkifestivaali meren äärellä

Turun Uittamo Paviljongin alueella järjestetään juhannuksena 2022 uudenlainen viikonlopputapahtuma: Uittamon CityJuhannus. Tapahtumaa vietetään perjantaista sunnuntaihin 24. - 26.6. Ohjelmaa on sekä Uittamo Paviljongin lavalla että ravintolassa.

Idea kaupunkitapahtumasta juhannuksena, lähti ajatuksesta, "miksi lähteä merta edemmäs kalaan", miettii tapahtuman järjestäjistä Liisa Marjomäki MagnumLiveltä. – Meillä on täällä Turussa ja Uittamolla kaikki se, mitä juhannuksen viettoon tarvitaan. Uittamo Paviljonki sijaitsee meren äärellä, jylhissä maisemissa. Täältä näet auringon laskun merelle. Kun siihen lisätään vielä hyvä musiikki ja juhlatunnelma, on juhannuspaketti valmis.

Uittamo Paviljongin ravintolapäällikkö Mari Harittu:

Päätös CityJuhannuksesta tehtiin yhteistuumin MagnumLiven kanssa, ja sen seurauksena päätimme tarjota kaupunkijuhannusta kaupunkiin jäävälle väestölle, myös perinteistä suomalaista ”juhannusruokaa”. Juhannuksena on tarjolla sekä aattona että päivänä saaristolaispöytä sekä A’la Carte -lista, joten varmasti kaikille löytyy mieleistä purtavaa. Juhannuksen ohjelma yhdistettynä hyvään ruokaan ja kylmiin juomiin toimii varmasti.

Juhannusaattona CityJuhannuksen starttaa iskelmätähti Charles Plogman MiSio-yhtyeensä kanssa. Ravintola Uittamo Paviljongissa voi juhannusjuhlaan osallistua itse laulaen karaoken tahtiin.

Juhannuspäivänä juhannuspartyt ilmoille täräyttää syksyn Vain elämää -ohelmän tähti Meiju Suvas. Oman panoksensa tunnelman nostoon tuo hänen bändinsä Ihana. Juhannusyön päättää Turun oma suosittu rokkibändi Kakkupojat. Meriterassilla illan aikana soittaa Lemmenkipeet-bändistä tuttu turkulainen trubaduuri Kim Sjöholm.

Uittamon CityJuhannuksen päättää sunnuntain tanssit, joiden orkesterina on nuorta voimaa hehkuva ja voimakasta tuloaan iskelmätaivaalle tekevä Weranta.

Ravintola avaa ovensa jo kello 12. Ravintolaan ja jylhissä merimaisemissa sijaitsevalle aurinkoiselle terassille voi tulla jo päivällä nauttimaan raikkaita juomia ja maistelemaan saariston herkkuja. Uittamo Paviljongin ravintolassa on tarjolla normaalin ruokalistan lisäksi juhannusaattona ja juhannuspäivänä maittava saaristolaispöytä.

Tapahtuman järjestää MagnumLive ja UIttamoPaviljongin ravintola yhteistyössä TuTo ry.

 

Uittamo Cityjuhannus, Turku

Uittamo Paviljonki
Pe - la klo 20-01, su klo 19-23
Liput alk. 18 / 27 €, ennakko Lippu.fi & R-kioskit / Ravintola Uittamo Paviljonki

www.uittamo.fi

facebook.com/UittamoPaviljonki