ANDREI antaa soundtrackin kesäkruisailulle

Kepeän kesäisen melodian alta löytyy painavampi sanoma

Vastikään Universal Musicille signattu Andrei julkaisi toisen singlensä. Andrein seuraava single Autopilotti on energinen kesäbiisi, joka on saanut vaikutteita pop-voittoisemmasta rapista kuten The Kid LAROIlta. Autopilotti on hyvänmielen kappale, jota artisti kuvailee täydellisenä kesäyön ajelubiisinä. Andrein debyyttisingleen Kyyneleet verrattuna kappale vie soundin puolesta valon puolelle, kun lyriikoissa pysytään edelleen nuoren miehen tunteita tutkivassa riimittelyssä. Kepeän kesäisen fiiliksen alta löytyy painavampi sanoma: sanoitukset kertovat yksinjäämisen pelosta.

Kappaleen tuottajana toimi Skywalk, joka on työskennellyt mm. Pyhimyksen, Anna Puun ja Axel Kalan kanssa.

Kappale syntyi tosi luonnostaan Skywalkin kanssa, vaikka lähettiin testaamaan jotain täysin uutta meille molemmille. Ruvettiin heti molemmat fiilistelemään tätä, mutta mua kuitenkin mietitytti poikkeeko tää biisi liikaa mun normaalista musiikista, vaikkakin sanoitukset oli aihepiiriltään mun ja mun aiemman tuotannon näköiset. Biisi kasvoi koko ajan enemmän ja enemmän, ja todettiin että nyt on täydellinen ajankohta laittaa tää ulos”, Andrei sanoo kappaleesta.

Andrei on nuori ja musikaalinen rap-lupaus, joka räppäämisen lisäksi myös laulaa ja soittaa pianoa. Hän on aikaisemmin julkaissut musiikkia omakustanteisesti ja Överdog rap-labelin kautta yhtyeessä Puolikuu, mutta tuottaa musiikkia nykyään Universalin labelin alla.

 

Andrei somessa:
Instagram / Facebook / Tiktok