Aaro630 julkaisi toisen albuminsa ensimmäisen singlen ”Kulkija maantien”

Kuuntele "Kulkija maantien" tästä

Viime vuonna kehutun debyyttialbuminsa ”630FM” julkaissut Aaro630 palaa uuden musiikin pariin singlellä ”Kulkija maantien”. Kappale edustaa uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä, ja ammentaa suomalaisesta melankoliasta sekä elektronisesta musiikista. ”Kulkija maantien” on ensimmäinen single Aaro630:n tulevalta toiselta albumilta.

Aaro630:n musiikin ja artistiuden ytimessä on tunteiden käsitteleminen, keskeneräisyyden hyväksyminen ja jatkuva uuden löytäminen:

Mulle on tärkeää ilmaista itseäni raa’asti, rehellisesti ja puhtaasti niin teksteissä kuin musiikissa, vaikka aiheet olis vaikeitakin. Mun musiikissa kuuluu inhimillisyys ja virheet enkä halua tehdä liian kliinistä tai ylituotettua musaa.

Mulle on luontevaa etsiä ja löytää jatkuvasti uusia juttuja. Kulkija maantien -biisillä ja koko tulevalla albumilla oon halunnut kehittää omaa uutta soundia ilman mitään rajoja, ja hakenut inspiraatiota mm. elektronisen musan eri genreistä ja vaihtoehtosemmasta, tummemmasta altrock soundista.” Aaro630 kertoo.

Jyväskylästä kotoisin oleva Aaro630 on noussut vuoden 2021 ”630FM”-albumin myötä yhdeksi Suomen kiinnostavimmista ja kehutuimmista uusista artistinimistä. Oman soolomateriaalin ohella artisti tunnetaan myös yhteistyöstään mm. Lauri Haavin, Pyrythekidin, Rekamin ja pehmoainon kanssa.

 

Instagram: @aaro630
Facebook: Aaro630