Jyväskylän hard rock -kone Rimbacher fiilistelee rockin ytimessä uudella sinkullaan

Last Breath Of Rock ’N’ Roll -sinkulla muistellaan miltä se rokki tuntui ensimmäisellä kuuntelukerralla

Rimbacher on jyväskyläläinen hard rock -bändi, joka nojaa musiikissaan perinteisiin kasarirockin kulmakiviin. Yhtye on kevään ajan lohkonut sinkuiksi tulevaa debyyttialbumiaan, jolta on tähän mennessä kuultu turboahdetun aussirockin ja 80-luvun tukkahevin ristisiitosta esittelevä Cocaine Eyes & Nicotine Stains, riffien täyteinen rock-iloittelu Chasing Ghosts sekä Bon Jovin hengessä yhteislauluun houkutteleva Loving You (Is Loving A Broken).

Nyt julkaistava Last Breath Of Rock ’N’ Roll on kovalla sykkeellä etenevä rokkiralli, joka nojaa komeasti aussilegendojen suuntaan.

”Last Breath of Rock 'N' Roll edustaa sitä tyyliä mistä kaikki sai alkunsa ja mikä ajoi minut aikanaan musiikin pariin. Biisissä fiilistellään sitä ensimmäistä tunnetta, jonka rock ’n’ roll nuoressa pojassa aiheutti. Sen myötä itse kappaleesta tehtiin raaka ja kursailematon tribuutti rockin syvimmälle olemukselle. Joten ei muuta kuin kädet nyrkkiin kohti taivasta ja päät heilumaan!”, laulaja Niko Rimbacher kertoo innoissaan.

"Vaikka biisin nimi onkin rockin kuolemaan viittaava, on sanoitusten idea täysin päinvastainen. Kyse on siitä, kuinka täyttää rockin mentävä aukko siihen rinnastettavien legendojen siirtyessä eläkkeelle ja jatkaa genren perinnettä täydellä meiningillä", basisti Reisca Morani kertoo.

Uusi single saa seurakseen myös teemansa mukaisesti keikkareissuilla kuvatun musiikkivideon, josta rokin soittamisen ja keikkailun riemu paistaa hienosti läpi. Katso se täältä.

Rimbacher on myös julkaisemassa uuden sinkkunsa ohella Singles So Far: The Bootleg Collection -CD:tä, joka sisältää tähän asti julkaistut singlet, sekä muutaman livebiisin vuoden 2021 keikoilta. Live-versioita ei tulla julkaisemaan suoratoistopalveluihin, eli tätä herkkua on tarjolla vain ja ainoastaan tällä fyysisellä äänitteellä. Levyn voit lunastaa itsellesi joko Inverse Storesta, Rimbacherin keikoilta tai yhtyeen virallisesta merkkaristoresta Ravintola Mutkasta Jyväskylässä.

Levyn biisilistaus:
1. Dead Man Walking
2. Cocaine Eyes & Nicotine Stains
3. Chasing Ghosts
4. Loving You (Is Loving A Broken)
5. Last Breath Of Rock 'N' Roll
6. Dry Body Passion (Live)
7. Dead Man Walking (Live)
8. Chasing Ghosts (Live)
9. Cocaine Eyes & Nicotine Stains (Live)

RIMBACHER | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY