Ina Forsmanin kolmas sooloalbumi All There Is on nyt ulkona!

"Kaikessa ihanuudessaan ja kamaluudessaan rakkaus on kuitenkin kaikki, mitä tarvitsee ja kaipaa – It's all there is."
Kuuntele tästä

Ina Forsman julkaisi 23.6 kolmannen sooloalbuminsa All There Is. Cinematic soul -teemaa kantava levy on yhdistelmä 60- ja 70-lukujen soulia, R&B:tä, jazzia ja bluesia. Retrohenkinen tuotanto yhdistyy nykyhetkeen sijoittuviin teksteihin, jotka kietoutuvat elämää mullistavan rakkauden ympärille.

"Levyn tarinankaari liikkuu suuren rakkauden äärellä, aina romanttisesta ensitapaamisesta ja ekasta rakkaudentunnustuksesta, suhteen arkistumiseen ja yhteisiä sekä omia demoneja vastaan taistelemiseen. Levy kulminoituu nimikkobiisiin All There Is, joka on ehkä se kaikista siirappisin kappale levyltä. Kaikessa ihanuudessaan ja kamaluudessaan rakkaus on kuitenkin kaikki, mitä tarvitsee ja kaipaa, It's all there is.", Forsman kertoo.

Elokuvallisesta dramatiikasta, mahtipontisista orkesterisovituksista ja suurista tunteista koostuva albumi on äänitetty Ina Forsmanin kahdessa kotikaupungissa; Berliinissä ja Helsingissä. Michael Bleun ja Guy Sternbergin tuottaman levyn kaikki kymmenen kappaletta ovat Inan kirjoittamia ja säveltämiä. Samanaikaisesti albumin kanssa julkaistiin myös Love Me -fokuskappaleen tunteikas musiikkivideo, joka on katsottavissa alta! Albumin julkaisija on saksalainen Jazzhaus Records.

Ina Forsman on julkaissut musiikkia vuodesta 2013 lähtien. All There Is -albumia ennen on ilmestynyt kaksi sooloalbumia Ina Forsman (2016) ja Been Meaning to Tell You (2019). Parhaillaan ympäri Eurooppaa keikkaileva artisti juhlistaa uuden albumin levyjulkkareita Helsingin Tavastialla 31.8.

All There Is
1. Love Me
2. Don't Lose Today
3. All There Is
4. We Could Be Gold Diggers
5. Poor Heart
6. One Night in Berlin
7. Promises
8. Dive
9. April Song
10. Raw Honey

Ina Forsman
Instagram | TikTok | Facebook | YouTube | Nettisivut