RELA julkaisi uuden riittämättömyyden tunteesta syntyneen singlen Feeniks

Artisti kannustaa kappaleellaan kuulijoitaan sivuuttamaan mitätöivät puheet ja voimaantumaan

Jokelasta kotoisin oleva Laura Wäre, joka tunnetaan myös artistinimellä RELA, taikoi kasaan tuottaja Vesa Lappalaisen kanssa riittämättömyyden tunteesta voimaantumista kohti etenevän kappaleen. Feeniks-linnun tarinasta inspiraation saanut RELA puki tuon tunteen sanoiksi, jotka auttavat myös muita nousemaan tuhkasta. Kuuntele kappale tästä.

”Feeniks ei kerro pelkästään mun elämästä tai minusta, vaikka biisi sinänsä toki henkilöityy vahvasti tekijäänsä ja olen tekstissä yhtä alaston kuin sinkun promokuvissakin”, RELA naurahtaa ja jatkaa:

Feeniks levittää siipensä pelosta huolimatta ja lentää liekkeihin pää pystyssä. Aina uudestaan ja uudestaan palaen lopulta tuhkaksi, kunnes tuhkasta uudelleen syntyen, se kokoaa itsensä ja lähtee uuteen nousuun uusilla kokemuksilla varustettuna. Jokaisessa meissä asuu pieni Feeniks. Se on se sisäinen palo, joka on integroitu meidän kaikkien sisään. Toisilla liekki palaa hitaammin ja pienemmällä paineella, toisilla se liekki roihuaa lämmittäen samalla myös ympärillä olevia. Tärkeintä on, ettet anna sun palosi sammua.”

Useissa liemissä keitetty Laura Wäre tunnetaan aktiivisesti eri kokoonpanojen kanssa keikkailevana artistina. Monet muistavat hänet myös vuoden 2018 X-Factorista. RELA on aikaisemmin julkaissut singlet Mä en rakastu koskaan, Raskas sydän sekä aiemmin tänä vuonna kuultu Juokse tyttö, juokse.

INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY