Kuuntele Kosketan pilvii tästä

Räppäri ja tuottaja Axel Kala julkaisi 8.7 uuden kappaleen Kosketan pilvii, joka on on osa johdantoa kohti artistin ensi vuonna ilmestyvää albumia. Axel on yhdessä tuottajansa Skywalkin kanssa työstänyt uutta albumia koko alkuvuoden.

”Koulusta valmistumisen jälkeen ekat neljä vuotta oli rankkoja. Päätin jo ennen valmistumista et haluun tienaa räpillä leivän pöytään. Istuin neljä vuotta työttömänä ja tein joka päivä uusia biisejä ja biittejä. Ihmiset ympärillä tuntu usein pitävän mun unelmaa musasta liian kaukasena ja vaikeena. Musta tuntu et ne kelas et mä vähä vaa harrastelen tai leikin. Mut kokoajan tiesin et oon lähempänä sitä mitä haluun. Hassuu on se, et mulla on edelleen sama fiilis. Monii juttui on saavutettu mut tiiän et mun unelma ei tuu ikinä olee valmis."

"Anyway, tosta tää biisi kertoo mun sanoilla. Siistii et jengi seuraa mun tarinaa, oon kaikille ja kaikelle kiitollinen”, Axel Kala kertoo.

Axel Kala on julkaissut ja tuottanut musiikkia jo 2010-luvun alusta nimillä Allukala ja Pielmann. Vuonna 2020 julkaistu jättihitti Moni meist on streamannut platinaa ja se nousi myös radioiden soittolistoille. Muita räppäri-tuottajan julkaisuja on mm. Sadekausi EP sekä singlet Hmmm, 12K feat. Kube, Alien, Sooloo ja :cold_face:. Axel Kalan tuotantoja on kuultu mm. Pyrythekidin, Mouhouksen, Ettan, Stepan, Aren, XAMin, Matti8:n ja yhdysvaltalaisen Bonesin kappaleilla, sekä hän feattasi yhdessä Gettomasan kanssa Pyrythekidin platinarajan rikkoneella Epäkohtelias-hitillä.

Aiemmin keikkailusta kieltäytynyt Axel Kala tullaan myös ehkä näkemään keikkalavoilla ensi vuonna.

 

Instagram: @vesisademies
Facebook: Axel Kala