Kikattava Kakkiainen - Vauhti kiihtyy

Havunhelman metsässä asustelee Kikattava Kakkiainen, tuo pienen pieni hapsekakkiainen, jonka erityisen raikuva nauru tarttuu kehen tahansa. Naurunsa ja positiivisen asenteensa avulla Kakkiainen on selvinnyt elämänsä varrella kaikista kinkkisistä tilanteista, joita metsässä tupsahtelee eteen. Kakkiainen on myös hirveän taitava muusikko ja onkin aiemmin julkaissut kaksi ikiomaa levyä; DJ Kakkiainen sekä Juostaan Diskoon!

Nyt inspiraation kärpänen on päässyt puraisemaan Kakkiaista ja sen tuotoksena syntyi kolmas albumi, joka kantaa nimeä Vauhti kiihtyy. Sen parissa viihtyy niin pienempi kuin isompikin kikattelija. Levyllä kuullaan 8 toinen toistaan viihdyttävämpiä ja tarttuvampia coverkappaleita tunnetuista hiteistä, jotka saavat kuulijan hymyilemään, hyppimään ja tanssimaan.

 

Kappaleet

1. Vauhti kiihtyy
2. Peukalot ilmaan (Dark Side)
3. Älä tuu droppaan mun tunnelmaa
4. Käpygolf
5. 2080-kaveria
6. Keinutaan
7. Frontside Ollie
8. Unibiisi

 

Gigglebug Entertainmentin tuottama, 3-8 vuotiaille suunnattu Kikattava Kakkiainen, on suurin Suomessa tuotettu lastenanimaatiosarja. Suomessa sarjaa esitettiin Ylen Pikku Kakkosessa ja Yle Areenassa. Kansainvälisesti se on toistaiseksi myyty 14 maahan ja käännetty 14 eri kielelle. Sarjasta on jo ilmestynyt kolme mobiilipeliä, kaksi kirjaa ja kaksi kautta TV-sarjaa. Kikattava Kakkiainen -mobiilipelit ovat olleet Appstoren lasten aplikaatioiden ykkösenä 64 maassa. Kikattava Kakkiainen -musiikki ja disco toteutetaan Gigglebug Entertainmentin, Sony Music Entertainment Finlandin sekä Sony Liven yhteistyönä.