Iskelmämestarin ja huippuartistin uutuuslevy: Oikeesti – Maria Pihlajamaa

Huippuartisti ja vielä viikon Kiuruveden iskelmäviikkojen hallitseva Iskelmämestari Maria Pihlajamaa ei jättänyt osaamistaan vakan alle, kun tämä Finlandersin superhitti piti kääntää naisnäkökulmaan. Marian suoritus on paitsi erinomainen, se takaa yhteiskuntarauhan.

On ollut vain ajan kysymys, koska miesasiamies huomaa, että tässä on miehiltä riistetty julkeasti yhdenvertainen oikeus kuvitella laulun sanomaa omakseen. Hitille löytyy heti yli 2 miljoonainen uusi yleisö.

Onnittelut Kiuruvedelle erinomaisesta voittajavalinnasta ja tietenkin kaikesta siitä, mitä se on iskelmämusiikin hyväksi tehnyt. 90-luvulta lähtien tämä alun perin Vihreät Niityt niminen tapahtuma on kulkenut vaikeuksien kautta voittoon hienojen ihmisten työn avulla. Hankkeen perustaja Reijo Glad on yhä mukana tärkeänä taustatoimijana oman Radio Sandelsinsa kanssa. Reijo on myös SULT ry:n hallituksen jäsen.

Hyvää lupaa myös se, että uusi kiuruvetinen kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen on itsekin taitava iskelmän harrastaja. Hän on se kuuluisa pelinrakentaja Savossa, jonka huomaan tapahtuman jatkon voi turvallisin mielin luottaa. Rientäkää 13. -17.7. nauttimaan Kiuruvedestä kaikilla aisteilla, koska siellä on oikea kesä, oikeet immeiset ja oikeesti aitoa iskelmää. Siellä on myös Maria Pihlajamaa ja saatan itsekin siellä vilahtaa.

Kuuntele odotellessa Marian tulkinta, se oikeesti hyvä, ellei täydellinen!

Kuuntele Youtube https://www.youtube.com/watch?v=vShG5Db-i34

 

Hallitseva Kiuruveden iskelmämestari Maria Pihlajamaa antoi uuden levynsä myötä radiohaastattelun Radio Sandels:lle.

Maria evästää uusia mestareita ja puhuu upeasta Huippuartistit – projektistamme.

https://www.youtube.com/watch?v=-m7pygRVAcs