EVELINALTA hiphop- ja r&b-tekijöita kuhiseva EP elokuussa

Def Jam Recordings Finland -levymerkkiä edustava supertähti Evelina julkaisee hiphop-vaikutteisen EP:n – kokonaisuuden leikkisä avauskappale Miau ft. TheoFuego julkaistiin perjantaina 29.7.

Suomen menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuva Evelina julkaisee elokuussa 3½-nimisen EP:n, jolla vierailee iso joukko kotimaisen hiphop- ja r&b-kentän tekijöitä aina kiinnostavista uusista tulokkaista maamme eturivin artisteihin. Tuotannoltaan moderni, r&b-painotteinen EP esittelee vakuuttavalla tavalla Evelinan artistisen ilmaisun monipuolisuutta. Kokonaisuudella kotimaisen musiikin supertähdeltä kuullaan muun muassa räppiä sekä rohkeita ja anteeksipyytelemättömiä sanoituksia yhdistettynä koukuttaviin hiphop-tuotantoihin. EP:n on tuottanut kokonaisuudessaan Evelinan kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä Tido.

Ensimmäinen maistiainen 12. elokuuta ulos tulevalta EP:ltä saadaan jo tämän viikon perjantaina, kun kappale Miau julkaistaan. Kokonaisuuden eräänlaisena introna toimivalla kappaleella vierailee persoonallisesta ja veikeästä musiikillisesta ilmaisustaan tunnettu TheoFuego. Tulevalla EP:llä on yhteensä kuusi kappaletta, joista jokaisessa on mukana vähintään yksi vieraileva artisti.

Evelinan vahvaa hiphop- ja r&b-osaamista esittelevän EP:n nimi viittaa artistin erilliseen musiikkiprojektiin, joka julkaistaan kirjaimellisesti hänen kolmannen ja neljännen albuminsa välissä. Tähän mennessä tulevalta neljänneltä albumilta on saatu hittisinglet Me ei kuuluta toisillemme ft. ANI, Kyynelii ja Sydän sulaa, joista kukin on saanut merkittävää radiosoittoa suomalaisilla radiokanavilla.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Evelina on yksi aikakautensa kuunnelluimpia ja seuratuimpia kotimaisia tähtiä. Hänen albuminsa 24K (2016), SOS (2019) ja III (2020) ovat keränneet yhteensä huimat yli 220 miljoonaa striimiä ja jokainen debytoi albumilistan kärkikolmikossa. Vuonna 2018 vuoden naissolistina palkitulla artistilla on yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta. Evelina saa myös paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin some-kanavissaan, joissa hänellä on yhteensä yli 230 000 seuraajaa. Artistin alustoilla on usein puhetta esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

 

Evelina somessa:
Instagram / TikTok / Facebook