MEGASNAKE näyttelee itsensä taivaisiin!

Kuvakaappaus videosta: Megasnake

MegaSnake julkaisi juuri debyytti albuminsa "Charming" josta nyt katsottavissa uusi video biisistä "Another Lesson Learned".

Katso video: https://youtu.be/BYVKQ7KdNl0

Bändi kertoo:
"Tässä pari Faktaa!

Harjoittelimme näyttelemistä noin puolen vuoden ajan. Esikuvina toimivat mm. 80`s sarjat Matlock, Murhasta Tuli Totta, Columbo ja Dallas.

Videon tekeminen sujui kuin Michael Shanks:ilta konsanaan. Noudatimme harjoittelussa perinteisiä oppeja joten, aivan järkyttävän iso kiitos kuuluu myös läheisillemme! Läheisemme ovat kannustaneet, tukeneet ja kestäneet viime kuukaudet kovaa rooliemme harjoittelua ja samaistumista roolihahmoihimme koko tämän puolenvuoden ajan, myös siviilipuolen elämässämme

Olemme videosta ylpeämpiä kuin koskaan aikaisemmin. Olemme perus hardrock bändi emmekä täten ole näyttelemisenkään puolella keksimässä pyörää uudelleen.

Lyhyestä, virsi kaunis!
Nauttikaa!"

Kuuntele albumi "Charming" musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/megasnake-charming

MegaSnake koostuu melko monessa liemessä keitetyistä konkareista. Sen muodostaa laulaja Richard ”Tipe” Johnson (Leningrad Cowboys, Gringos Locos, Apocalyptican livekokoonpano), rumpali Twist Twist Erkinharju (Peer Günt, Leningrad Cowboys, Los Bastardos Finlandeses), kitaristi Samuel Hjelt (Kings of Modesty, ex-Ancara) sekä basisti Henrik Tuura (Kings of Modesty, Killer Kachina).

www.facebook.com/megasnake.fi
https://megasnake.bandcamp.com/