Maailmalla menestynyt DJ/tuottaja Samlight esiintymään Helsinkiin elokuussa!

Saksan suurimmalla elektronisen musiikin festivaalilla, Parookavillellä, hiljattain lavalle noussut suomalainen DJ/tuottaja Samlight esiintyy Helsingissä elokuussa. Samlight on yksi viidestä kotimaisesta EDM-artistista, jotka nähdään Pikku-Finlandian Club Luxoniassa lauantaina 13. elokuuta.

Samlight valittiin Parookavillessä kolmen parhaan DJ/tuottajan joukkoon kansainvälisen Spinnin‘ Records -levy-yhtiön kilpailussa. Parookaville on yksi Keski-Euroopan suurimmista musiikkifestivaaleista, ja se keräsi heinäkuun lopulla kaikkiaan lähes 200 000 kävijää.

Samlight (oik. Sami Hartikainen) on toiminut DJ:nä ja tuottanut musiikkia vuodesta 2014 alkaen. Hänen kappaleensa ovat keränneet Spotifyssa jo lähes kymmenen miljoonaa striimausta. Samlightin tunnetuimpia kappaleita ovat Welcome ja You Take Me Up.

Samlight on Luxonia-tapahtumia Suomessa järjestävän yhtiön artisteja ja taustahmoja ja on sen myötä nostamassa kotimaisten EDM-artistien tunnettuutta ja esiintymismahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla.

Muut Pikku-Finlandian Club Luxonian artistit ovat 13. elokuuta NickyB, Triple M, Axity ja Jake & Alvar.

Samlight: https://samlightmusic.com

Samlight Spotifyssä: https://open.spotify.com/artist/2O8vLNXeIM7NGGUAb5LxX8?si=VsKWiHqDQP6QuKTocNynxw

Luxonia: www.luxonia.fi