Blind Channelin Helsingin jäähallin keikan kapasiteettia on nostettu kovan kysynnän takia

Blind Channelin kesäkuussa julkistetun Helsingin jäähallin Lifestyles of Sick & Dangerous -keikan liput ovat käyneet kaupaksi niin hyvin, että konsertin kapasiteettia on nostettu. Alun perin yhtyeen piti esiintyä jäähallin Blackboxissa, mutta nyt myyntiin avataan jäähallin koko kapasiteetti.

Kuun alussa uuden Lifestyles of Sick & Dangerous -albumin julkaissut Blind Channel päättää monella tapaa vaiherikkaan vuotensa soittamalla uransa toistaiseksi isomman keikan Helsingin jäähallissa torstaina 29.joulukuuta. Ikärajaton keikka avattiin kesäkuussa myyntiin Blackbox-keikkana, mutta pian kävi ilmi, että tilaa tarvitaan lisää. Tänä vuonna kuudella Emmalla palkittu yhtye tarvitsee yleisöään varten koko jäähallin kapasiteetin.

Blind Channel on kiertänyt Yhdysvaltoja ja Eurooppaa keväällä yhtäjaksoisesti kolme kuukautta tehden liki kuusikymmentä keikkaa. Toukokuussa kuusikko voitti Emma-gaalassa kuusi Emma-palkintoa. Bändi voitti kaikki kategoriat, joissa oli ehdolla: vuoden rock, vuoden vienti, vuoden yhtye, vuoden biisi, vuoden striimatuin kappale ja yleisöäänestyksen voittaja. Kesällä yhtyeen keikkakalenterissa on yli kaksikymmentä festarikeikkaa ja syksyllä kovassa nosteessa oleva yhtye lähtee uuden albuminsa tiimoilta Euroopan headline-kiertueelle. Vuosi huipentuu Helsingin Jäähallikeikkaan 29.12.

BLIND CHANNEL
Helsinki jäähalli
Torstaina 29.12.2022
Ovet klo 18.00

Show time klo 20.00
Ikärajaton

Lippujen hinta alkaen 29,90 €, Lippu.fi
Vip-lippu 99,90 € (sis. pääsylippu, fanilahja, vip-passi ja kaulanauha, ruokailu buffetissa ennen keikkaa)

BLIND CHANNEL online:
www.blindchannelofficial.com/
www.instagram.com/blindchannel/
www.tiktok.com/@blindchannel<br< a=""> />www.facebook.com/BlindChannelBand</br<>