Tears Apart albumi ”Love” – Tyylikästä kansainvälisyyttä

Modernin popin ja soulin suomalaiset lähettiläät julkaisivat pitkän tauon jälkeen uuden albumin ”Love”.

Kymmenen kappaletta soljuu kauniisti ja mukavasti. Heidän musiikistaan tulee mieleen hienosti ruotsalainen Cardigans. Lotta Svartsjö yhtyeen keulakuva muistetaan suomalaisen popmaailman huipulta yhtyeestä I´Dees. I´Dees ja erityisesti kappale ”Time” soi edelleen ihmisten mielissä ja radiokanavilla klassikkona.

Aikaa on kulunut ja nyt Lotta Svartsjö keskittyy toteuttamaan yhtyeensä kanssa omannäköistään musiikkia huippukovien soittajien kanssa. Levyyn tutustumisen voi aloittaa kappaleista ”Rose”, ”Alive” ja ”Wanna Stay”. Groovaava ja hyvällä svengillä etenevä ”Rose” nousee yhtenä vahvana ja tyylikkäänä hittibiisinä esille tältä levyltä. Siihen tiivistyy yhtyeen hieno svengi, soundi ja kepeä soitanta yhdistettynä hienoihin koukkuihin. Toisena vahvana kappaleena nousee esiin ”Alive”. Nämä muodostavat Tears Apart yhtyeen musiikilliset menestyksen suuntaviivat parhaimmillaan.

Koko albumi huokuu täyteläistä ja tyylikästä musiikkia, jossa soivat myös hienosti tuotetut stemmat ja sointuvat harmoniat. Tears Apart edustaa keveämpää kansainvälistä aikuismaista tyylikkyyttä pop/rock yhtyeiden maailmassa, jota on vähän tarjolla suomalaisessa musiikki kulttuurissa.

Yhtyeen jäsenet: Lotta Svartsjö, Rami Saarinen, Raine Hynninen, Mikko Mäki.

Perustettu: 2012

Levy-yhtiö: Ilmaa Music

Nettisivut: https://www.tearsapart.com/
Facebook
: https://www.facebook.com/lottasmusic
Instagram
: https://www.instagram.com/tearsapart_official/
Spotify
: https://open.spotify.com/artist/5v0iU1qTSrp1h4Lm5pAFa8?si=FT8c2YDzQPirstcBUF0CUg

Kuulet albumin esittelyn ja Lotta Svartsjön haastattelun www.finnradio.fm maanantaista 8.8 lähtien.