Juno ja VilleGalle yhdistävät voimansa Junon uudella singlellä ”Veri”

”Meidän ystävyyssuhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä, mut edelleen pidetään toistemme selkää vaik mitä kävis”

Kuuntele "Veri ft. VilleGalle" tästä!

Suomen arvostetuimpiin räppäreihin kuuluva Juno julkaisi tänään singlen ”Veri”, jolla vierailee Junon pitkäaikainen ystävä ja kollega VilleGalle. Kappale on toinen single ensi vuonna julkaistavalta Junon seitsemänneltä albumilta. Tulevalla albumilla Juno käsittelee isoja teemoja ja ottaa kantaa itselleen tärkeisiin asioihin.

Veri”-kappaleella fokuksessa on kaiken kestävä ystävyys:

”Ollaan tunnettu Villen kaa yläasteelta alkaen ja tehtiin pitkään musaa yhdessä. Ollaan fiittailtu toistemme biiseillä pitkin uraa, mut pitkään aikaan ei olla tehty sellasta biisiä jossa ois vaan me kaksi. Meidän ystävyyssuhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä, mut edelleen pidetään toistemme selkää vaik mitä kävis. Tää biisi on mulle tärkeä ja on siistiä päästä jakaa tää Villen kanssa” kertoo Juno.

Juno on 35-vuotias räppäri, joka aloitti soolouransa 2000-luvun alussa. Juno on julkaissut kuusi sooloalbumia ja lukuisia omakustanteita. Juno tunnetaan myös yhtyeistä Elokuu, SMC Lähiörotat, Hotelli Vantaa ja Hulabaloo. Yhteensä Juno on räpännyt yli 200 julkaistulla kappaleella.

Juno teki vuoden 2019 albumilla ”Katumuksen sakramentti” huikean nousun lopettamisen partaalta takaisin huipulle. Platinarajan ylittänyt albumi sisälsi mm. singlet ”Katumuksen sakramentti feat. LEO”, ”Tyhjää feat. Jenna Alexa”, ”Hätäraketteja feat. Rosi”, ”Onnellinen”, ”Vaikutuksen alainen” ja ”Älä muuta mitään feat. la haka”, jotka kaikki nousivat Suomen Spotify-listan top20:een. Juno päätyi albumin myötä myös Emma-ehdokkaaksi.

Instagram: junogbr
Facebook: Juno