EVELINA julkaisi hiphopin kärkinimiä kuhisevan EP:n

Evelinan tänään julkaistulla hiphop-vaikutteisella EP:llä vierailevat muun muassa JVG, jambo, Lauri Haav ja Hassan Maikal

Def Jam Recordings Finland -levymerkkiä edustava Evelina julkaisee tänään paljon mielenkiintoa jo ennakkoon herättäneen -EP:n. Tähden vahvaa hiphop- ja r&b-osaamista esittelevän kokonaisuuden jokaisella kappaleella on mukana vähintään yksi vieraileva artisti. Evelinan lisäksi EP:llä äänessä ovat JVG, Lauri Haav, jambo, Hassan Maikal, Slani, Ina sekä TheoFuego. Kokonaisuuden ensiesitys on Evelinan Blockfest-keikalla ensi viikon lauantaina 20. elokuuta.

Tuotannoltaan moderni, r&b-painotteinen EP esittelee vakuuttavalla tavalla Evelinan artistisen ilmaisun monipuolisuutta. Kokonaisuudella kotimaisen musiikin supertähdeltä kuullaan muun muassa räppiä sekä rohkeita ja anteeksipyytelemättömiä sanoituksia yhdistettynä koukuttaviin hiphop-tuotantoihin. Kappaleiden tuotannoista vastaa Evelinan kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä Tido.

EP:ltä julkaistiin etukäteen kokonaisuuden eräänlaisena introna toimiva Miau, jolla vierailee persoonallisesta ja veikeästä musiikillisesta ilmaisustaan tunnettu TheoFuego. Somessa nopeasti ilmiöitynyt kappale on kerännyt tähän päivään mennessä TikTokissa jo 10 miljoonaa näyttökertaa ja kappaleesta on luotu alustalla lähes 5 000 videota.

EP:n nimi viittaa artistin erilliseen musiikkiprojektiin, joka julkaistaan kirjaimellisesti hänen kolmannen ja neljännen albuminsa välissä. Tähän mennessä tulevalta neljänneltä albumilta on saatu hittisinglet Me ei kuuluta toisillemme ft. ANI, Kyynelii ja Sydän sulaa, joista kukin on noussut radiolistalla 15 soitetuimman kappaleen joukkoon. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa mukana olevan Evelinan syksyä pääsee seuraamaan MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 28.8. alkaen.

Evelina on yksi aikakautensa kuunnelluimpia ja seuratuimpia kotimaisia tähtiä. Hänen albuminsa 24K (2016), SOS (2019) ja III (2020) ovat keränneet yhteensä huimat yli 230 miljoonaa striimiä ja jokainen debytoi albumilistan kärkikolmikossa. Vuonna 2018 vuoden naissolistina palkitulla artistilla on yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta. Evelina saa myös paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin some-kanavillaan, joilla on yhteensä yli 230 000 seuraajaa. Artistin alustoilla on usein puhetta esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

3½ -kappalelista:
1. Miau ft. TheoFuego
2. Galileo Galilei ft. JVG
3. Ménage à trois ft. Slani & Ina
4. Qmis ft. Hassan Maikal
5. Nyt ft. jambo
6. Titanic ft. Lauri Haav

Evelina somessa:
Instagram / Facebook / TikTok