Sam Huber ja Garrison Hawk yhdistivät voimansa uudelle Huber-sinkulle Justice For All

Biisin videolla seikkailee kaksi ystävällistä "Godzillaa"

Aikakaudella, jolloin ihmisten oikeudet ja vapaudet näyttävät haihtuvan, Sam Huber ja Garrison Hawk laittoivat voimansa yhteen Justice For All -protestilauluun, joka on paketoitu sielukkaan avaruutta kurottelevan dubin säveliin. Biisi on kutsu yhtenäisyyteen, jossa kysytän rauhan ja rakkauden perään.

"Olin tekemässä uusia biisellejä, kun yhtäkkiä innostuin todella syvästä dubista", Huber kertoo ja jatkaa: "Minulla oli hyvin erityinen soundi päässäni, ja jattelin Hawkia jo siinä vaiheessa, kun toin sen Tomásille (tuottaja, Tomás Donaancker)".

Tomás kiinnostui hetimiten ideasta ja hän sekä Garrison viimeistelivät biisin Samin idearyppäästä sellaiseksi mitä se nyt on kaikissa suoratoistopalveluissa.

Justice For Allin syntyminen on jo kolmas kerta, kun parhaiten työstään Trickyn ja TOOLin kanssa tunnettu dancehall-ikoni ja suomalainen funksteri työskentelevät yhdessä, ja suhde on jatkanut kukoistustaan.

"Olen ymmärtänyt, että hänellä ei ole vain todellinen intohimo reggaeen ja dubiin, vaan hän tuntee musiikin todella hyvin", Hawk kommentoi Huberia. "Hän ymmärtää sen ja kunnioittaa sitä. Hänellä oli tämä ajatus päässään ja hän tiesi tasan, mihin hän halusi sen menevän."

Biisin videolla Huber ja Hawk kävelevät maapallolla kuin jättiläiset tai ketterät Godzillat, varovasti tallaamatta ketään.

"Tomásin tuoma idea on eräänlainen lainaus The Rolling Stonesin Love Is Strong -kappaleen videosta, mutta siinä on paljon syvempi viesti. Teemana oli alun perin rotuoikeus, mutta Ukrainan sota johti siihen, että se kosketti myös oikeudenmukaisuutta yleensä", Huber kertoo.