Upean paluun radioaalloille tehneeltä Bablolta vahva Murtumaton-albumi

Parasta aikaa myös Yle Suomen aalloilla Sydän sanoo toisin -biisillään vahvasti vaikuttava Bablo alias Marko Junnilainen julkaisi tänään rakkaudella kypsytetyn Murtumaton-albuminsa. Jo aiemmin albumilta on lohkottu singleinä esimerkiksi sielukas Rakkaudella sun sekä levyn nimibiisi Murtumaton.

Bablon ura on kokenut viimeisimpien vuosien aikana suuren muutoksen miehen otettua paitsi oman levytysuransa myös useiden muiden artistien asiat omiin käsiinsä.

"Aloin tajuta, että en voi jatkaa levy-yhtiössä jossa olin, koska en saanut tehdä sellaista musiikkia kuten halusin. Nyt oli aika ruveta tuottamaan musiikkia itse. Otin yhteyttä Sound Supremen Janne Saksaan, jonka kanssa olin tehnyt kolme edellistä julkaisuani ja kemiat toimivat todella hienosti – ja toimivat edelleen", hän kertoo.

Murtumaton on myös muulla tavoin yksi Bablon uuden elämän kulmakivi.

"Vuonna 2018 elämäni tuli siiheen pisteeseen, että ei ollut kuin yksi tie ja raskaiden tapahtumien jälkeen päätin että täältä noustaan vielä kerran. Rakas koirani Ässä tuli elämääni samoihin aikoihin ainoana asiana entisestä elämästä ja on ehkä suurimpia syitä miksi ja miten asiat alkoivat järjestyä ja elämä maistua", Bablo pohjustaa.

Bablo etsi Ässä-koiralle hoitajaa, mutta hän saikin enemmän.

"Elämääni ilmestyi kuin salaman iskuna ihmeellinen Nainen, joka muutti totaalisesti käsitykseni sanasta ja tunteesta rakkaus. Nykyään olemme onnellisesti naimisissa."

"Kaikki levyllä olevat 10 biisiä ovat hetkiä minun elämäni vaikeista ajoista ja samalla olen saanut puhdistettua sieluni ja sydämeni. Jollain tavalla tunnen, että en ole yksin näiden asioiden kanssa ja toivon näiden laulujen tuovan lohtua ja hyvää fiilistä myös kuuntelijoille."

Albumilta löytyy myös kaksi bonusbiisiä, EMST:n kanssa tehty Alanyan kuningas sekä Jee Jee Apinaorkesterin kanssa tehty Persaukisten kerho, jotka kumpikin on tehty pilke silmäkulmassa.

"Olen tämän matkan aikana vuosina 2018–2022 saanut kokea henkisen kasvuni tiellä
upeita onnistumisia, saanut paljon tukea, ihania ystäviä ja paljon uusia faneja. Voin sanoa täydestä sydämestäni, olen äärettömän kiitollinen teille kaikille", Bablo sanoo.

 

Bablon albumit:
Murtumaton 2022
Aurinkoista Puolta 2018
20 Suosikkia / Reissumies 2014
Reissumies - Kaikkien aikojen parhaat 2012
Taivas tanssii 2011
Mies joka ei koskaan tanssi 2004
Taivas sinivalkoinen 2001
20 Suosikkia / Paikka auringossa 1997
Onnenpoika 1997
Paikka auringossa 1995
Kauas vuorten taa 1993

 

www.bablo.fi
www.facebook.com/BabloOfficial
www.instagram.com/bablo_official_
Spotify
www.facebook.com/assarecords.fi