High on Lies -albumi julkaistiin perjantaina, näe bändi livenä 5. lokakuuta!

Näyttävän startin None for One -albumillaan tehnyt Flat Earth saavutti heti suuren huomion myös ulkomailla, onhan bändin jäsenistöllä takanaan suomalaisen musiikkihistorian kovimpia saavutuksia. Nyt nelikkoon on saatu uutta väriä Wille Granön astuessa Mika "Gas" Karppisen paikalle rumpujen taa.

Olemme innoissamme Willen tulosta bändiin, teimme yhden akustisen keikan hänen kanssaan ja homma lähti toimimaan niin hyvin, että päätimme jatkaa siitä. Hänen kanssaan on ollut mutkatonta ja mukavaa soittaa, ja Wille tuo koronan jälkeen uutta puhtia bändin touhuun kaikin tavoin", Flat Earthin Niclas Etelävuori, Mikko "Linde" Lindström sekä Anthony Pikkarainen kommentoivat.

Wille on tuntenut Niclaksen alias Nicun jo vuosia, ja hän toteaa Lindestä ja Anthonysta tulleen lyhyessä ajassa kuin uusia veljiä.

"Kun Nicu soitti mulle ja kysyi jos voin tulla soittaa perkkoja yhdelle keikalle, en edes tiennyt, että kyse oli Flat Earthistä. Olin aivan täpinöissäni, kun ymmärsin mistä oli kyse. Keikka meni loistavasti ja jäbät olivat, että 'hei mennäänkö treenikselle skulaa lisää'. Kaikilla oli hyvä fiilis, ja yhtäkkiä Nicu ojensi kättä ja sanoi 'tervetuloa bändiin'". Olen kiitollinen ja aivan fiilareissa tästä hommasta ja uudesta perheestä", Granö kertoo.

Flat Earthin aikaisempi kolmikko kehuu Granön taitoja rumpalina, ja erityisesti hänen kykynsä modifioitua tyyliin kuin tyyliin on tuonut bändiin uusia ulottuvuuksia, joista kuullaan varmasti myös tulevaisuudessa. Ensin on aika kuitenkin aika julkaista jo äänitetty groovaava High on Lies -albumi, joka näkee päivänvalon ylihuomenna perjantaina!

Fat Earth nähdään uudessa kokoonpanossa levynjulkaisukeikalla Helsingin On The Rocksissa 5. lokakuuta. Liput tapahtumaan sekä albumin voi hankkia täältä.

We Will(e) Rock Your Pants Off!

 

flatearth.band