SAMU HABER: Sä et tiedä elämästä mitään

Suomenkieliselle soolouralle siirtynyt Samu Haber julkaisi tänään tulevalta debyyttialbumiltaan uuden, tunteikkaan singlen, Sä et tiedä elämästä mitään.

Kappaleen Haber on kirjoittanut yhdessä Hanna Pakarisen, Kristiina Wheelerin ja Aki Sihvosen kanssa. Singlen tuotannosta vastaavat Haberin kanssa Jukka Immonen sekä Antti "RZY" Riihimäki. Single on viides ja viimeinen singlejulkaisu 30.9. julkaistavalta Samu Haberin debyyttialbumilta Pelastetaan maailma.

Juuri Sunrise Avenuen viimeisen kiertueen myötä Eurooppaa kiertävä Haber kertoo tunnelmiaan julkaisun alla: "Mä vaan rakastan enemmän ja enemmän tätä suomenkielelellä laulamista. Omalla tunnekielellään pystyy sanomaan niin paljon enemmän ja kaikki tuntuu ainakin omaan sydämeen vieläkin voimakkaammin kuin mikään koskaan aikaisemmin. Olen tosi kiitollinen että ihmiset mun ympärillä rohkaisivat mua ottamaan tämän askeleen urallani, oon tosi onnellinen ja innoissani kaikesta mitä nyt tapahtuu. Ja sopiva pikku jännityskin on päällä ja se tietää yleensä sitä että edessä on jonkinlainen seikkailu."

Haberin sooloura on lähtenyt menestyksekkäästi käyntiin. Tulevalta albumilta on julkaistu aiemmin singlet Sä, Enkelten kaupunki ja Täältä tullaan, joista kaikki ovat rikkoneet kulta- tai platinarajan (yli 2 tai 4 miljoonaa striimiä). Viimeisin julkaisu albumilta on Sata vuotta sitten -kappale, joka aikaisempien singlejen ohella on kivunnut radiolistoille sekä menestynyt striimipalveluissa erinomaisesti. Enkelten kaupunki kasvoi isoksi radiohitiksi viihtyen yli 35 viikkoa radiolistalla ja oli korkeimmillaan listasijalla 4. Toinen single Täältä tullaan oli yksi viime vuoden soitetuimmista suomalaisista kappaleista radioissa yltäen korkeimmillaan listasijalle 2. Myös helmikuussa julkaistu vietti useita viikkoja radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa.

Haber on parhaillaan Sunrise Avenuen jäähyväiskiertueella, joka tulee syyskuussa päätökseensä Saksassa. Sunrise Avenuen kiertueen päätyttyä Haber suuntaa soolona Pelastetaan maailma -levynjulkaisukiertueelle.

SAMU HABER: PELASTETAAN MAAILMA -LEVYNJULKAISUKIERTUE:
14.10.2022 Turku, Logomo
15.10.2022 Seinäjoki, Rytmikorjaamo
21.10.2022 Tampere, Tullikamarin Pakkahuone
22.10.2022 Lahti, Möysän Musaklubi
29.10.2022 Helsinki, Tavastia-klubi

Samu Haber somessa:
Instagram / Facebook / TikTok