DISCO julkaisi kaksi Roiston tekemää remixiä uudesta singlestä ”Kauniimpi ilman sua feat. Irina”

Kappaleen alkuperäisversio on noussut jo mm. Iskelmän ja Radio Suomen soittolistoille

Uusi DISCO-albumi julkaistaan vuonna 2023

Kuuntele Kauniimpi ilman sua feat. Irina (Roisto Remixes) tästä! 2000-luvun alun suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva DISCO teki helmikuussa paluun uuden musiikin kera alkuperäisessä duo-kokoonpanossaan. Yhtye palasi kevään ja kesän aikana myös keikkalavoille, ja DISCOn kesäkuussa julkaistu toinen single Kauniimpi ilman sua feat. Irina on noussut radiosoittoon mm. Iskelmällä, Radio Suomella ja useassa paikallisradiossa. Perjantaina 9.9. singlestä julkaistiin kaksi kansainvälisestikin tunnetun suomalais-DJ/tuottaja Roiston tekemää remixiä.

Näin artistina on mahtavaa ja innostavaa, kun joku tuo täysin uuden näkökulman biisiin jota on itse hiottu, veistetty, säädetty useita kuukausia ja on vahva tuttu tunne ja fiilis kappaleesta. Kun Roiston kaltainen, oman genrensä huippu ottaa teoksen käsittelyynsä ja tuo siihen oman panoksensa niin ei voi kuin hymyssä suin nyökyttää päätään ja polkea jalkaa grooven tahdissa”, kertoo DISCOn Olli Halonen.

DISCO tekee parhaillaan uutta, vuonna 2023 julkaistavaa albumia. Yhtye on palannut tuttujen tummien ja romanttisten pop-sävyjen kanssa, mutta entistäkin elinvoimaisempana. 1980-lukuvaikutteiset modernit pop-kappaleet ja suoraan sydämeen menevät koskettavat tekstit ovat muodostuneet DISCOn tavaramerkeiksi, ja myös vuonna 2022 yhtye luottaa tähän yhdistelmään.

Ajatus paluusta on kytenyt DISCOn Aki Erosen ja Olli Halosen mielissä useampaan otteeseen menneinä vuosina, mutta nyt aika tuntui oikealta: ”On ehditty elämään ja kokemaan paljon asioita tässä vuosien varrella ja tuli tarve päästä käsittelemään niitä. Meille molemmille musiikki on tosi luonteva tapa tutkia elämäämme, ajatuksiamme ja tunteitamme. Ja jostain selittämättömästä syystä, nyt vaan aika on tuntunut oikealle tehdä yhdessä musiikkia”, Halonen kuvailee.

Meillä on vahva ajatus siitä, mitä musiikin tekeminen meille tarkoittaa ja merkitsee. Meillä on myös vuosien varrella syntynyt syvä ymmärrys siitä, miten me yksilöinä käsittelemme ja teemme musiikkia. Tämän ymmärryksen myötä uusien DISCOn biisien tekeminen on ollut erittäin antoisaa ja voimaannuttavaa. Uusien biisien tekeminen jatkuu ajatuksissa ja konkreettisestikin koko ajan. Ollaan päästy jo pari kertaa yleisön eteen lähes 10 vuoden tauon jälkeen ja ollaan huomattu miten ikävä on ollut yleisöstä välittyvää energiaa. Emme malta odottaa sitä, että pääsemme keikkailemaan enemmänkin”, jatkaa Eronen.

Syntetisaattorivetoisen mainstream-popin edelläkävijät tunnetaan klassikoiksi nousseista hiteistään kuten Levottomat tuulet, Ilkeitä asioita, Ketä sinä odotat ja Hei älä luule. DISCOn historiasta löytyy kuusi radiolistan top5:een noussutta hittisingleä, ja yhtyeen vuonna 2002 julkaistua albumia Musta sydän on myyty yli 60000 kappaletta. Duon keikkakalenterista on löytynyt Suomen suurimmat festarit sekä sadat muut keikkapaikat.

 

DISCO somessa:
Instagram: discovirallinen
Facebook: DISCO