pehmoaino julkaisi version keikkahitiksi muodostuneesta Indican ”Ikuinen virta” -kappaleesta

pehmoaino tekee parhaillaan tulevaadebyyttialbumiaan

Kesällä artisti nähtiin yli kymmenellä festivaalilla

KUUNTELE IKUINEN VIRTA TÄSTÄ! Yhdeksi kuluvan vuoden musiiki-ilmiöistä noussut pehmoaino julkaisi tänään version Indica-yhtyeen vuonna 2004 julkaisusta kappaleesta Ikuinen virta. Biisi on noussut pehmoainon keikoilla yleisön suosikiksi ja kappaleen julkaisun perään on kyselty läpi kesän.

Persoonallista ja koskettavaa indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino tekee parhaillaan tulevaa ensi vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan. Maaliskuussa debyytti EP:nsä kaukana kotoa julkaissut pehmoaino on tehnyt tämän vuoden aikana läpimurron Spotify-listan ja albumilistan ykköseksi, useiden radioiden soittolistoille ja keikkasuosikiksi. Kesän aikana pehmoaino on nähty yli kymmenellä festivaalilla, mm. Ruisrockissa, Flow Festivalilla, Pori Jazzissa, Sidewaysissa ja Provinssissa.

pehmoaino teki huhtikuussa siihenastisen vuoden Spotify-ennätyksen, kun haluun takas mun perhoset -kappaletta kuunneltiin yhden päivän aikana yli 125 000 kertaa. Kaikki esikois-EP:n 6 kappaletta nousivat myös Spotifyn sadan kuunnelluimman kappaleen joukkoon ja EP nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen.

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.

pehmoainon tulevat keikat:
30.09.2022 Tampere, Lost In Music
07.10.2022 Joensuu, Lehtiä Ilosaaressa
08.10.2022 Vihti, Nummela Art Night
16.10.2022 Helsinki, Silja Europa
18.10.2022 Turku, Baltic Princess

pehmoaino somessa:
Instagram: pehmoaino