Menestystä niittäneen Faben debyyttialbumi on julkaistu

Ongelmalapsi-albumi on syksyn odotetuimpia Rap-R&B julkaisuja

Tsekkaa albumilta löytyvän Koko yö ft. JVG -sinkun visualiser tästä! Omaperäisestä ja sielukkaasta soundista tunnettu Fabe on julkaissut platinaa striimanneet jättihitin Tähti, joka pysytteli pitkään Suomen Spotifyn kärkisijoilla, sekä kultaa striimanneen WYD -nimeä kantavan singlen. Viimeisin julkaisu Koko yö feat. JVG on tällä hetkellä Suomen Spotifyn kolmanneksi kuunnelluin kappale. Kevään ja kesän aikana Fabe on nähty useilla loppuunmyydyillä keikoilla ja samalla Ongelmalapsi -albumia on valmisteltu julkaisuun. Odotetulla albumilla fiittaavat JVG:n lisäksi Nino Uptown, Shockz ja Jami Faltin.

Ongelmalapsi albumi kertoo mun eri elämänvaiheista, ajatuksista ja kokemuksista. Kaikesta mitä minä ja mun läheiset ollaan koettu tän albumin tekoprosessin aikana ja ennen sitä. Kaikki tarinat mistä puhun ja mitä avaan tällä albumilla on mun ja mun läheisten elämästä. Pari vuotta pitäny julkasta tää ja täl albumilla on ollu monta erillaista muotoa, mut kannatti odottaa. Nyt se on just sellanen kun halusin. Hyvä fiilis saada tää ulos ja päästä kiertää tän albumin kaa ympäri Suomee.” -Fabe.

Vuonna 2020 Debyytti-EP:n julkaisseen artistin ura on lähtenyt tänä vuonna vakaaseen nousukiitoon. Omien singlejulkaisujen lisäksi Fabe on fiitannut useiden eri artistien menestyneillä singleillä, kuten T Swoopin From Paris To Berlin, Cledoksen Mis oot ollu, Davin Kato Mua Nyt, sekä MD$:n Vihatuin -kappaleilla. Parhaillaan eri genrejä sulavasti yhdistävä artisti valmistautuu kiertämään ympäri Suomea levyjulkkarikiertueen merkeissä.

Faben Ongelmalapsi -Tour starttaa jo syyskuussa ja levyjulkkareita juhlitaan Helsingissä Tavastialla lauantaina 5.11.

LIPUT LEVYJULKKAREIHIN TÄÄLTÄ!

ONGELMALAPSI ALBUMIN TRACKLIST

1. MM
2. Kusipää
3. Koko Yö ft. JVG
4. Uudestaan
5. WYD
6. Fast Life ft. Nino Uptown
7. Ongelmalapsi
8. Ei Kertsii
9. Letter 2 U ft. Shockz
10. Tähti
11. Leffa ft. Jami Faltin
12. Vainoharhainen
13. En pääse pois

 

Fabe somessa:
Instagram: lefvbelos
TikTok: fabemovie