SINI YASEMIN laulaa uudella singlellän viha-rakkaussuhteista

SINI YASEMIN palasi keväällä musiikin julkaisun äärelle, kun edellinen single Rakkautta ja piikkilankaa avasi artistin uuden, rockimman materiaalin aikakauden. Legendaarisen suomalaisen rock-klassikon versiointi yhdessä Mouhous -trion kanssa oli vasta alkua: Maanantai osuu SINI YASEMINin ytimeen.

Maanantai on passiivisaggressiivinen oodi viha-rakkaussuhteille. Artisti avaa teemaa:

”Tää biisi kertoo siitä tyypistä, joka aiheuttaa sussa isoja tunteita. Hyvinä päivinään se on ihanan kupliva lauantai ja toisaalta taas maailman kaikkeuden raskain maanantai. Oli se sit ystävä, kumppani tai vaikka perheenjäsen, musta tuntuu, että sulla tuli just joku mieleen.”

Kappaletta on ollut tuottamassa Tomi Tamminen, jonka kanssa myös Rakkautta ja piikkilankaa syntyi. Oman tuotantonsa lisäksi SINI YASEMIN säveltää ja sanoittaa musiikkia myös muille artisteille. Häntä on kuultu muun muassa Kasmirin, Raappanan, Viewn ja radiolistahistoriaa Ram pam pam -jättihitillään tehneen BESSin uudella singlellä Rakastan en rakasta.

Määrätietoisen artistin uudessa materiaalissa yhdistyvät hänen oma, vahva kädenjälkensä sekä mielenkiintoiset artistivierailijat. Maamme rohkeimpiin pop-rock -nimiin lukeutuva SINI YASEMIN tunnetaan parhaiten aikaisemmista platinaa tai kultaa striimanneista hiteistään Mun kaa, Adoptoi mun sydän tai Kavereita. Kaksi albumia julkaisseelle artistille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoonaa kuuntelukertaa.

 

SINI YASEMIN somessa:
Facebook / Instagram / TikTok