Oceanhoarselta uusi single ja lyriikkavideo Help is on the Way sekä oma sisäfestivaali Hoarsefest 2022

Yhtyeen toinen pitkäsoitto Heads Will Roll ilmestyy ensi vuoden puolella

Helsinkiläinen "Heavy Fuckin’ Metal" -bändi Oceanhoarse palasi juuri kuukauden mittaiselta Euroopan-kiertueelta ja julkaisee tänään kolmannen singlen ensi vuonna ilmestyvältä kakkosalbumiltaan Heads Will Roll. Help is on the Way on tulevan albumin todellinen väriläiskä tarjoillen sekä nopeinta ja aggressiivisinta Oceanhoarsea mutta myös herkintä tunnelmointia, mitä bändi on tähän mennessä julkaissut. Kappaleesta on julkaistu myös lyriikkavideo.

"Help is on the Way edustaa juuri sitä missä olemme musiikillisesti tällä hetkellä: biisissä kuuluu säkeistöjen jopa thrash-vivahteinen paahto sekoitettuna juuri oikeassa suhteessa kermaisiin sooloihin ja melodisiin kertosäkeisiin. Tämä biisi paketoi yhteen koko sen kirjon, mitä tulevalta albumilta voi odottaa!" laulaja Joonas Kosonen maalailee.

Oceanhoarse palasi juuri 24 keikan mittaiselta Euroopan-kiertueelta, jossa yhtye lämmitteli ruotsalaista progemetallisuuruutta Soenia. Ylistävän vastaanoton yleisöltä saanut bändi on mahdollista nähdä seuraavan kerran livenä Helsingissä joulukuun 30. päivä On the Rocksissa, jolloin bändin nimikkofestari Hoarsefest hyökkää lauteille kuuden bändin ja jo perinteeksi muodostuneen klinikkalavan voimin.

"Kahden viime metreillä koronarajoitusten vuoksi siirretyn Hoarsefest-vuoden jälkeen päätimme laittaa niin sanotusti kaiken peliin ja koota molempien vuosien esiintyjät samalle illalle! Bändikattaus on kovatasoinen läpileikkaus suomimetallin nousevia nimiä - mukana menossa ovat esimerkiksi DIRT ja Shereign - sekä ensiesiintymisensä tekevä illan avaava Verenian. Klinikkalavan ohjelma luottaa jo valmiiksi kovissa liemissä keitettyihin tekijöihin, kun taitojaan saapuvat näyttämään muun muassa kitarasankari Iivo Kaipainen Arionista sekä jo vuonna 2019 Hoarsefesteillä yleisön hurmannut Juhani Flinck. Illan päätteeksi joku onnekas yleisöstä lähtee vieläpä uusi Jackson-kitara kädessä kotia kohti, joten uskallan luvata, että vuodenvaihteen metallisin ilta on tässä!” Oceanhoarsen basisti Jyri Helko hehkuttaa.

Hoarsefest 2022 -liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Vuoden 2020 ja 2021 Hoarsefest-tapahtumiin sekä Dead Reckoning -levynjulkaisukeikalle ostetut liput käyvät tämän vuoden tapahtumaan sellaisenaan.

Hoarsefest 2022 bändit:

Oceanhoarse
DIRT
Shereign
Thy Row
Varjola
Verenian

Kitaraklinikat:
Juhani Flinck (Dead Shape Figure, Misterer)
Iivo Kaipainen (Arion)
+TBA

 

Oceanhoarse on:

Joonas Kosonen – laulu
Ben Varon – kitara, taustalaulu
Jyri Helko – basso
Oskari Niemi – rummut

 

Oceanhoarse online:

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER