Hei Beibi – tämä Max Olavin & Elävien Kuvien biisi on sulle! Levy tammikuussa ulos!

Muun muassa 80-luvun elokuvista sekä Tom Pettyn ja Bruce Springsteenin yhdysvaltalaistunnelmista inspiraatiota ammentava Max Olavi & Elävät Kuvat tuovat tänään kuulijoille Hei Beibi -biisin, jossa on läsnä myös suomalaisille tuttua otetta – ovathan esimerkiksi Dave Lindholm ja J. Karjalainen liikkuneet samoilla apajilla omassa tuotannossaan.

"Biisi esittelee bändin herkän puolen ja kyseessä on rock-balladi, rakkauslaulu, jossa elämän huiput ja surun hetket ovat muistoina leikekirjassa", Max Olavi kertoo.

Hei Beibi löytyy myös tammikuun 13. päivänä julkaistavalta yhtyeen Kadotettujen valtatie -esikoisalbumilta. Jo aiemmin levyltä on saatu mainioita maistiaisia kolmen singlen mitalta, julkaistuna ovat jo Joku muu, Tää vanha auto sekä Kuparinpunainen Taivas.

Max Olavi & Elävät Kuvat juhlii tulevaa albumiaan levyn julkaisupäivänä Karhulan Sam's Pubissa.

Tulevan levyn kappaleet ovat syntyneet Max Paanasen ja Juho Roslakan co-writing-sessioista, ja pandemian vuoksi koko levy on äänitetty etänä. Biiseissä läsnä ovat hyvin perinteiset rockin teemat; kertovathan ne rakkauden kaipuusta ja elämän onnesta sekä onnettomuudesta.

Yhtyeen jäsenistö vaikuttaa muun muassa Yössä, Mambassa sekä lukuisten suomalaisten eturivin artistien taustabändeissä. Televisiossa herroja on voitu bongata esimerkiksi The Voice Of Finland- ja Elämäni Biisi -ohjelmissa.

 

Max Olavi & Elävät Kuvat on:
Max Paananen - laulu, kosketinsoittimet
Teemu Seppälä - taustalaulu
Sami Niskavaara - kitara
Juho Roslakka - kitara, akustinen kitara,
kosketinsoittimet Timo Mynttinen - basso
Harri Lehtonen - rummut
Jone Ullakko - akustinen kitara, taustalaulu

SPOTIFY | FACEBOOK | INSTAGRAM