RAP/R&B-TULOKAS SENYA JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA

Vastaukset albumin levyjulkkareita juhlitaan Helsingissä Ääniwallissa 11.11.

Kuuntele Vastaukset -Albumi tästä! Rap-R&B -artisti Senyan debyyttialbumin kaikki kappaleet ovat syntyneet nimensä mukaisesti vastauksena johonkin elämäntilanteeseen tai kriisiin. Albumin fokusbiisinä toimii tyylipuhdas R&B -kappale Ikuista. 2000-luvun taitteen R&B-soundista ammentava Senya tekee yhteistyötä Fountain -tuottajakollektiivin kanssa. Vastaukset albumin tuotannosta vastaa Danitello sekä Pablo, Franctious Frank ja OP Vuorinen.

Päätin että albumin nimi on vastaukset, koska nää kappaleet on syntynyt vastauksena johonkin elämäntilanteeseen tai kriisiin. Albumi on mun puheenvuoro ku elämä potkii päähän. Mulle on ollut tärkeetä tässä prosessissa saada päätös niille aiheille mitä albumilla käsittelen.” -Senya kertoo.

Senya on lupaava rap- & R&B-artisti, joka haluaa musiikillaan saada ihmiset tuntemaan olevansa oman elämänsä päähahmoja. YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya julkaisi artistin vahvuuksia niin laulajana kuin räppärinäkin esittelevän debyytti-EP:nsä Mad helmikuussa 2022. Senya teki festivaalidebyyttinsä viime kesänä Blockfestien lavalla kiinnostavimmat rap-R&B tulokkaat nostavan Fresh’22 konseptin myötä.

Senya somessa:
Instagram: stormysenya
TikTok: stormysenya