Lukuisia ennätyksiä rikkonut BESS julkaisee uutta musiikkia

Uuden Sammumaton-singlen b-puolena julkaistaan toivottu Ram pam pamin englanninkielinen versio

Tämän vuoden isoin läpimurtotähti BESS julkaisee uutta musiikkia. Sammumaton on mukaansatempaava tanssihitti, jonka esittäjän kuka tahansa tunnistaa heti ensisekunneilla rouhean vahvasta laulusoundista. Sammumaton on intensiivinen ja vangitseva kappale, jonka lyriikoissa halutaan ravistella ihmisiä ja muistuttaa siitä, että vaikeinakin aikoina meidän tulee pitää yhtä.

Biisi kertoo mielipuolisesta maailmantilanteesta ja on huuto sille, että me vihdoin muistettaisiin, keitä me ollaan ja miksi me ollaan täällä. Me ollaan Yksi. Elämänvoima on sammumaton”, BESS avaa kappaleen sanomaa.

”Biisiä kirjoittaessa oli vahvasti fiilis, että mitä hittoa maailmassa tapahtuu. Oli sellainen olo, että tästä pitää kirjottaa biisi. Se on sekoitus turhautumista ja surua, mutta samalla voimaa ja valoa.”

Kappaletta on BESSin lisäksi ollut mukana tekemässä Bambi L -nimellä musiikkia tekevä Maiju Lindell, About Julie -nimellä tunnettu Julia Sundberg sekä Matias Keskiruokanen, joka on myös tuottanut kappaleen yhdessä Jonas Olssonin kanssa.

Sammumaton-singlen b-puolena julkaistaan odotettu Ram pam pamin englanninkielinen versio. Kappale luotiin erityisesti kiitoksena kaikille kansainvälisille faneille, jotka ovat tukeneet BESSiä viimeisen vuoden aikana. Biisin suomenkielinen versio on rikkonut lukuisia ennätyksiä tänä vuonna, ja Ram pam pam on raikunut ympäri Suomen pitäen vieläkin paikkansa top-listoilla. Englanninkielisen version on kirjoittanut Tomi Saario.

BESS on helsinkiläinen artisti ja pop-tähti, joka debytoi vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikissaan yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti rouheasta laulusoundistaan, tanssittavista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiosta.

Vuoden 2021 isoimman läpimurron tehnyt artisti on kieltämättä pop-artisti BESS. Tammikuun alussa julkaistu UMK-kisabiisi Ram pam pam on kaikilla mittareilla vuoden isoin kotimainen kappale. Single on ylittänyt nelinkertaisen platinan rajan yli 16 miljoonalla kuuntelukerralla ja hallitsi listojen kärkiä koko alkuvuoden: Ram pam pam viihtyi Suomen kuunnelluimpana kappaleena Spotifyssa 64 päivää yhtäjaksoisesti ja oli myös Virallisen singlelistan ykkönen 10 viikkoa peräjälkeen. Elokuussa BESS teki radiohistoriaa, kun biisi oli pysytellyt suomalaisten radiokanavien soitetuimpana kappaleena 19 viikkoa putkeen.

Kesäkuussa artisti vieraili poptähti Antti Tuiskun GRINDR MAYHEM ­-kappaleella, joka oli yksi kesän kuunnelluimpia kappaleita Suomessa. Heinäkuussa BESS julkaisi uutta omaa musiikkia ja single Rakastan en rakasta nousi niin ikään radioiden ja striimipalveluiden listoille ja on ylittänyt kultarajan.

Artistin läpimurron vuoden on kruunannut loppuunmyydyt keikat ympäri Suomen sekä laulajan ensimmäinen iso festarikesä. Syyskuun alussa Suomen musiikkikustantajat palkitsivat BESSin Vuoden läpimurto -palkinnolla ja Teoston teettämän, suomalaisten musiikinkuuntelua käsittelevän tutkimuksen mukaan BESS on ylivoimaisesti tunnistetuin ja pidetyin uusi artisti Suomessa vuonna 2022.

BESS somessa:
Instagram / Facebook / TikTok