Maarian uusi single Kaksoisliekki kertoo sielunkumppanin etsinnästä – "Joku tässä kaupungissa on mun ihminen"

"Mä haluun tuntea sun auran
Ehkä sun kaa löydän rauhan
Oon ollu yksin liian kauan"

Pehmeillä pop-kappaleillaan ihastuttava laulaja-lauluntekijä Maaria julkaisi 28.10  uuden singlen Kaksoisliekki. Haikean ja samaan aikaan voimakkaan kappaleen ovat tuottaneet Lasse Hukka ja Aleksanteri Hulkko sekä sanoittaneet ja säveltäneet Maaria, Hukka ja Miriam Lilja. Maaria kertoo biisistä seuraavasti:

Kaksoisliekki kertoo sielunkumppanin etsinnästä. Kosketuksen kaipuusta. Se on suuri tunne ja koko ajan mielessä. Päivän hiljentyessä iltaan yksinäisyyden tuomaa levottomuutta ei enää pääse pakoon. Ei tuu uni yksin. Silti on myös toivoa, että oma kaksoisliekki on ehkä jo täällä. Joku tässä kaupungissa on mun ihminen.

Me työstettiin tätä kappaletta Lassen kanssa keskellä pahinta korona-aikaa ja se vaikutti tähän biisiin paljon. Yksinäisyys koetteli monella tavalla, kun tein etätöitä Tapiolassa keittiön pöydän äärellä ja katselin Helsingin siluettia. Mun kumppanin työ vei hänet Itävaltaan ja me sukkuloitiin rajojen sulkemisten, matkustuskieltojen ja kahden viikon karenssien ryteikössä. Oltiin siis tosi hankalassa etäsuhteessa ja oli vaikea pystyä näkemään toisiamme. Tähän biisiin kanavoitui paljon mun sen aikaisia tunteita. Se kaipaus oli sillon niin kovaa."

Päiväkirjamaiseen tyyliin elämästä lauluja kirjoittava Maaria on julkaissut tähän mennessä kaksi singleä. Suorituskulttuurista irtautuva Söderkulla ja pilvilinnoja puhkova Rakkauselokuva ovat valloittaneet kuuntelijat koukuttavilla pop-melodioilla ja rehellisillä sanoituksillaan. Tällä hetkellä pääosin Wienissä asuva Maaria työstää uutta musiikkia luottotuottajansa Lasse Hukan kanssa.

Maaria
Instagram | TikTok | Facebook | Nettisivut