Pikkujouluspektaakkeli on myynyt hyvin jo ennen ensi-iltaa

YLI 80 PROSENTTIA JOULUSHOW’N LIPUISTA VARATTU

Kouvolan Teatterin työryhmän käsikirjoittama pikkujouluspektaakkeli Joulushow – Betoniporsaita äidin oomme kaikki sai ensi-iltansa suurella näyttämöllä torstaina 10.11. kello 19. Huumorin- ja musiikintäyteinen esitys tuo näyttämölle niin paikallispoliitikoita kuin tuttuja julkkiksia. Luvassa on uusia sketsejä ajankohtaisista ilmiöistä, hauskoja biisejä sekä hyppysellinen jouluista tunnelmaa Satu Taalikaisen ohjauksessa.

Ilo on huomata, miten kouvolalaiset – ja monet muutkin – ovat ottaneet Joulushow’n omakseen. Monen asiakkaan puheissa kuuluu Joulushow’n odotus, ja lipuista jo yli 80 prosenttia onkin varattu. Alkupään näytöksiin mahtuu kuitenkin vielä”, vinkkaa myynti- ja markkinointipäällikkö Topi Talasranta.

Koreografioista vastaavat Annina Rubinstein ja Satu Taalikainen, lavastuksesta ja valosuunnittelusta Esa Kurri, pukusuunnittelusta Sanna Halme, äänisuunnittelusta Antti Helineva ja maskeeraussuunnittelusta Janika Rikkola. Livebändiä johtaa kapellimestari Iikka Kahri. Esiintyjinä ovat Johanna Heimonen, Tommi Kekarainen, Sami Kosola, Satu Lemola, Panu Poutanen, Annina Rubinstein, Raimo Räty, Satu Taalikainen, Markus Waara, Tiina Winter ja Henry Holopainen. Lisäksi näyttämöllä piipahtaa teatterin muuta henkilökuntaa.

Joulushow – Betoniporsaita äidin oomme kaikki

Voi miten ankean pitkä syksy olisi ilman Joulushow’ta, mutta onneksi Kouvolassa ei tarvitse moisesta murehtia! Näyttelijät laittavat taas parastaan show’ssa, jossa saa nauraa, hämmästyä ja viihtyä varmasti. Hyppää kyytiin, sillä tämä juna puksuttaa eteenpäin ilahduttaen ja stressiä lievittäen. Pysähtymispaikkoina ovat yli 25 erilaista ohjelmanumeroa.

Joulushow on tänäkin vuonna taas omannäköisensä kokonaisuus. Perinteiseen tapaan huumoria ja musiikkia yhdistellään jouluisissa tunnelmissa. Näyttämöllä seikkailee hahmoja laidasta laitaan, rakennusmiehistä Romeoon ja Juliaan, ja kun Kouvolassa ollaan, niin junallakin mennään”, kuvailee ohjaaja Taalikainen.

Yleisökeskustelu Mikko Vaismaan johdolla 16.11. näytöksessä

Keskiviikon 16.11. kello 14 Joulushow-näytöksen jälkeen järjestetään yleisökeskustelu, jossa näyttelijöiden ja ohjaajan lisäksi paikalla on stand up -koomikko Mikko Vaismaa. Hän toimi tänä vuonna Joulushow’n käsikirjoitustiimin konsulttina, ja kertoo yhdessä työryhmän kanssa sketsien kirjoitusprosessista. Keskustelu on avoin kaikille näytökseen liput ostaneille.

https://kouvolanteatteri.fi/