Kulkurin joulu on jouluihmiseksi tunnustautuvan Brädin pitkän uran ensimmäinen joululaulu.

Kuuntele Kulkurin joulu tästä.Joulu on mulle ihan ehdottomasti se kaikkein rakkain juhla, ja mulle se on nimenomaan läheisten ihmisten kanssa vietetyn, rauhallisen ajan juhla. Urani aikana olen aina pyrkinyt pyhittämään joulun, silloin en keikkaile. Toisaalta, viime vuosina meille on Lahti United -ryhmällä muodostunut joulupäivän keikkaperinne, mutta se on aina kotona Lahdessa ja helppo tehdä pois, ja palata vielä samana iltana joulun rauhaan”, Brädi kertoo.

Nyt isänä Brädin joulun viettoon on tullut vielä uusi taso, eli omien lasten joulun seuraaminen.

Toivon, että voin tehdä lapsilleni yhtä onnellisia joulumuistoja, kuin mitä itselläni on lapsuudesta. Tästä oikeastaan kirposi idea Kulkurin joulu - kappaleeseen”, Brädi jatkaa.

Joulubiisin tekeminen on ollut jo vuosia Brädin toivelistalla, mutta onneksi tänä vuonna asia tuli puheeksi tarpeeksi ajoissa.

”Heitin pallon tuottajatiimilleni, ja viime aikojen luottoässäni, Sami Tamminen ja Joni Rahkola, Jaakko Kiurulla vahvistettuna, laittoivat paluupostina Kulkurin joulu -aihion, jota en voinut ohittaa. Kappaleessa on edustettuna mun kivijalkateemoja, kuten tie, koti ja rakkaus. Kulkurin joulu on, yksinkertaisuudessaan, tarina keikkailevan isän kaipuusta ja matkasta jouluksi kotiin perheen luo. Uskon, että moni löytää kappaleesta samaistumispintaa, ja toivon, että tämä päätyy monen kodin joululaulurotaatioon. Tunnelmallinen joululaulu räpin keinoin saattaa kuulostaa monesta melko haastavalta tehtävältä, mutta mielestäni tässä onnistuttiin erinomaisesti. Rauhallista joulua biisin parissa”, Brädi toivottaa.

Brädi somessa:
TikTok: bradidaddy
Instagram: bradi03
Facebook: Brädi