JOKA PÄIVÄ ON SUOMEN PELI

Jorma Heartin ja Jorma Soulin muodostama hittiduo julkaisee debyyttisinkkunsa tänään

Kuuntele Älä pelkää vedä märkää tästä. Suomen Peli on kahden kaiman tanssiorkesteri Helsingin Konalasta. Jorma Heart sekä Jorma Soul löysivät toisensa vuonna 2019 soluasuntojensa jaetussa keittiössä ja pian kaksikon keskustelu kiihdytti vauhtia ambientista deep houseen ja edelleen gabberiin. He eivät vielä sinä iltana tienneet, että tuo keskustelu johtaisi tähän tilanteeseen, jossa edellä mainituista uskottavista tyylilajeista ei ole jäljellä juuri mitään.

Tähän jotain paskaa vaikeista lapsuuksista lorem ipsum.

Älä pelkää vedä märkää on kappale, jonka parissa kaksikko on paininut useita tunteja. ”Mun tavoite on tehdä tätä massipaskaa tasan niin kauan, et me päästään keikalle Malmin Lucky Ladyyn ja mulla on varaa ostaa oikee vintage 808” vastaa Jorma kysyttäessä urasuunnitelmista. Toinen Jormista perui tapaamisen levy-yhtiön edustajien kanssa epäselvään lääkärikäyntiin vedoten.

Kappaleen tuotannosta vastannut Jorma on hakenut vaikutteita Keski-Euroopan hiihtokeskuksista sekä S-ryhmän ravintoloissa toimivista yökerhoista. Tai ainakin näistä kohteista on toimitettu epämääräisiä kuitteja levy-yhtiölle.

Singlen julkaisun jälkeen bändi jää määritellyn mittaiselle tauolle.

Suomen Peli somessa:
TikTok: suomenpeli
Instagram: suomenpeli