KAIP itkettää ja tanssittaa laulamalla elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta – uusi single tää tulee sattuu julkaistiin 2.12

”Tän biisin taika syntyi rankan aiheen ja euforisen tunnelman kontrastista”

Kuuntele tää tulee sattuu tästä. Tanssittavaa ja itkettävää popmusiikkia tekevä KAIP julkaisi 2.12 tulevan toisen albuminsa kolmannen singlen tää tulee sattuu. Kappaleella artisti on tyhmä sydän- ja mä en oo muuttunu -singlejen ja viimevuotisen SADHALL -albumin tapaan suurten aiheiden ja voimakkaiden tunteiden parissa:

”tän biisin taika syntyi rankan aiheen ja euforisen tunnelman kontrastista. myrkylliset ihmissuhteet on toistuva teema mun biiseillä, mutta tällä biisillä on samaan aikaan nostattava fiilis. biisillä kuvataan sitä tunnetta kun tietää jo mitä tulee jo tapahtumaan , eikä sen takia osaa edes suuttua enää” KAIP kuvailee.

KAIP eli Ilari Kaipainen on nuori pop-artisti, jonka uniikki laulusoundi johdattaa kuulijan maailmaan, joka tulvii melankoliaa ja romantiikkaa. KAIP tekee musiikkia heille, jotka ovat kokeneet kovia ja haluavat tulla ymmärretyksi, heille joille rakkaus elää ulkopuolisuuden tunteesta. KAIPin biisien tahtiin voi tanssia, mutta samaan aikaan vaikka itkeä.

KAIP somessa:
Instagram: feelforkaip