Milana Misic kertoo Sormus-kappaleellaan rakkaustarinan

Milana Misic julkaisee uuden singlen Sormus, joka on kaunis rakkaustarina ja hänen häälahjansa miehelleen Juhalle. Kappale on kuultavissa suoratoistopalveluissa tästä päivästä lähtien.

Kappale valikoitui sattumalta Milanan ja Juhan vieraillessa sanoittaja Sinikka Svärdin luona muutama vuosi sitten, jolloin he miettivät mahdollisia sanoituksia uusiin kappaleisiin. Svärd esitteli Milanalle kauniin sanoittamansa tekstin, jonka hän oli tehnyt tyttärensä häihin ja johon hän oli tilannut sävellyksen Johanna Iivanaiselta. Nyt hän tarjosi kappaletta Milanalle levytettäväksi, mutta se jäi pandemian varjoon.

Milana ja Juha avioituivat Kroatiassa syyskuussa ja vain kolme viikkoa ennen häitä Juhan häälahjaa pohtiessaan Milana sai ajatuksen, että kyseinen kappale olisi sopiva häälahja häneltä Juhalle. Hän keskeytti muut levytyssuunnitelmat ja haastavan alun jälkeen Milana sai varattua studioaikaa levytykselle vain muutama päivä ennen Kroatiaan lähtöä.

Sormuksen esitys häissä oli yllätys ja tunneryöppy valtava, kun Juha ymmärsi tämän olevan sama kaunis laulu, jota Sinikka Svärd oli tarjonnut heille jo kaksi vuotta aiemmin. Milanan sanoin, kappale on todellinen rakkauslaulu, joka löysi paikkansa heidän häissään.

Halusin julkaista tämän kauniin kappaleen, koska tässä korostuu rakkaus. Juuri tässä hetkessä haluan tuoda musiikin avulla esille positiivisuutta ja rakkautta, koska niiden voimalla jaksaa katsoa myös tulevaisuuteen”, Milana kertoo.

Milana on levyttänyt uransa aikana kaikkiaan kahdeksan studiolevyä sekä julkaissut kaksi kokoelmaa, joista viimeisimmän Aikoja sitten – vuodet 1991 – 2000 hän julkaisi keväällä 2020.

Milana on joulukiertueella yhdessä Hannu Lehtosen kanssa. Ohessa kiertuepäivät

Tule joulu kultainen – konsertit

08.12. Tuusulan kirkko klo 19
09.12. Hartolan kirkko klo 19
15.12. Hämeenkyrön kirkko klo 19
19.12. Lauttasaaren kirkko, Helsinki klo 19
20.12. Korpilahden kirkko klo 19
21.12. Nakkilan kirkko klo 19

 

http://www.milanamisic.com/
https://www.facebook.com/MilanaMisicOfficial/
https://www.instagram.com/milanamisic/