Suomen ainoa race & rock -festivaali Seinäjoen Vauhtiajot täyttää 20 vuotta – Luvassa tapahtuman historian kovin kattaus

Luvassa tapahtuman historian kovin kattaus, kansainväliset pääesiintyjät paljastetaan lähiaikoina

Ensi kesänä 20 vuotta täyttävä Seinäjoen Vauhtiajot valmistautuu juhlavuoteen julkaisemalla tulevan festivaalin ensimmäiset kotimaiset esiintyjät. Luvassa on paitsi tapahtuman tähänastisen historian kovin kattaus, myös suurempi festivaalialue kuin koskaan aiemmin.

Juhlavuoden kotimaisiin esiintyjiin lukeutuvat: J.Karjalainen, Popeda, BEHM, Gasellit, Olavi Uusivirta, Elastinen, Michael Monroe, Klamydia, Maija Vilkkumaa, Erin, Irina, Vesterinen Yhtyeineen, Erin, Teflon Brothers, Karri Koira, Scandinavian Music Group, ja Arttu Wiskari.

"Juhlavuoden tapahtumassa esiintyy myös kansainvälisiä tähtiä, jotka julkaistaan myöhemmin. Tulemme myös panostamaan entistä enemmän alueen visuaalisuuteen, viihtyvyyteen sekä VIP-kokemukseen", Vauhtiajojen promoottori Kalle Keskinen sanoo ja jatkaa:

"Festivaalialue tulee myös kasvamaan huomattavasti, koska nykypäivän trendinä on, että yleisö tulee festivaaleille viihtymään muutoinkin kuin pelkän musiikin vuoksi. Niinpä Vauhtiajojen festivaalialueelle tulee laaja kattaus muun muassa erilaisia viini- ja pienpanimopisteitä sekä kattava ja monipuolinen ravintolamaailma."

Seinäjoen Vauhtiajoihin oleellisesti kuuluva rataohjelma sekä motorshow'n ohjelma julkaistaan myöhemmin. Myös ratatapahtuma tulee kasvamaan ja yllätyksiäkin on luvassa!

Kolmen päivän early bird -liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa sekä Tiketissä tammikuun loppuun saakka.

3 pv pääsylippu - 110€
3 pv Guest - 150€
3 pv Gold VIP -189€

 

Iltatapahtumien päiväkohtainen ohjelmisto julkaistaan helmikuussa, jolloin myös päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin.

Seinäjoen Vauhtiajot on ollut ehdolla Vuoden tapahtumaksi Musiikki & Media -gaalassa, ja ratapuoli on voittanut monta kertaa Vuoden paras kilpailu -palkinnon AKK:n palkintogaalassa.

 

www.vauhtiajot.fi
Facebook
Instagram