Aaro630 julkaisi uuden singlen Loputtomiin

”Loputtomiin-biisillä halusin välittää mahdollisimman vahvan tunteen sekä tekstillä että musiikillisesti”

Kuuntele Loputtomiin tästä. Jyväskyläläinen laulaja-tuottaja Aaro630 julkaisi 16.12. uuden singlen Loputtomiin. Vahvaa tunnetta välittävä, melankolinen kappale on single Aaro630:n tulevalta toiselta studioalbumilta. Edellinen single Vailla valoo feat. Lauri Haav julkaistiin syyskuussa.

Aaro630:n tuleva albumi edustaa uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä, ja ammentaa suomalaisesta melankoliasta, tummasävyisestä rock-tunnelmasta sekä elektronisesta musiikista. Aaro630:n musiikin ja artistiuden ytimessä on tunteiden käsitteleminen, keskeneräisyyden hyväksyminen ja jatkuva uuden löytäminen:

Mulle musiikin tekeminen on puhtaasti keino ilmaista itseäni, ja se kuuluu raakuutena ja rehellisyytenä teksteissä, sävellyksissä ja tuotannoissa vaikka aiheet ja fiilikset olis vaikeitakin.

Mun tyyliin tehdä kuuluu inhimillisyys ja virheet enkä halua tehdä liian kliinistä tai ylituotettua musaa. Loputtomiin-biisillä halusin välittää mahdollisimman vahvan tunteen sekä tekstillä että musiikillisesti.

Loputtomiin on mulle tärkeä biisi, joka on kirjoitettu erilleen kasvamisesta. Tulevaa levyä tehdessä oon ikäväkseni huomannut, että tästähän muodostuu erolevy. Oon huomannut sen vasta jälkikäteen.

Mulle on luontevaa etsiä ja löytää jatkuvasti uusia juttuja. Tulevalla albumilla oon kehittäny omaa uutta soundia semmoseen suuntaan joka tuntuu enemmän omalta itseltäni kuin koskaan, ja oon hakenut inspiraatiota mm. elektronisen musan eri genreistä, popista ja vaihtoehtosemmasta, tummemmasta altrock-soundista.” Aaro630 kuvailee.

Jyväskylästä kotoisin oleva Aaro630 on noussut vuoden 2021 630FM -albumin ja sen jälkeisten singlejen myötä yhdeksi Suomen kiinnostavimmista ja kehutuimmista uusista artistinimistä. Oman soolomateriaalin ohella artisti tunnetaan myös yhteistyöstään mm. Lauri Haavin, Pyrythekidin, JVG:n, Elias Gouldin, Rekamin ja pehmoainon kanssa.

Aaro630 on parhaillaan mukana marraskuussa alkaneella KPC Tourilla, jolla nähdään Aaron lisäksi 10 muuta jyväskyläläisen KPC-kollektiivin artistia.

Aaro630 somessa:
Instagram: aaro630
TikTok: aaro630