“Oli ilo ja kunnia pyytää mukaan nuoria kollegoita, joiden tekemisiä olemme seuranneet jo useamman vuoden ajan”

Kuuntele Reiviluola Remix feat. Etta & Jambo tästä. Yli 15-vuotisen uran tehnyt ja kesällä Helsingin Olympiastadionin valloittanut Haloo Helsinki! -yhtye kiittää fanejaan kuluneesta vuodesta 2022. Sen kunniaksi bändi julkaisi tulevan vuoden kynnyksellä remix-version hitistään Reiviluola. Biisillä ovat mukana feat-artisteina kovassa nosteessa olevat Etta ja Jambo. Remixin ovat tuottaneet Booa Musicin snapir, Pepe Jean jr. ja Perjantai4000.

Haloo Helsinki! ei ole tehnyt uransa aikana suuremmin feat-julkaisuja, lukuun ottamatta vuonna 2018 julkaistua Texas -biisiä JVG:n kanssa. Bändi kommentoi Reiviluola-remixiä:

"Meillä oli ilo ja kunnia pyytää mukaan nuoria kollegoita, joiden tekemisiä olemme seuranneet jo useamman vuoden ajan. Ettahan oli mukana Leon ja Jeren STEREO-projektissa jo vuonna 2019, ja Jambon tiimi työskentelee samoilla studiolla meidän kanssa. Oli siis luonnollista pyytää juuri heidät mukaan tähän Reiviluola -remix-versioon feattaamaan. Tän kappaleen myötä halutaan toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta, nähdään kesäfestareilla 2023!"

Yhtyeen syksyllä 2021 julkaistulta Älä pelkää elämää -albumilta löytyvän Reiviluola-kappaleen alkuperäisversio on kasvanut vuoden 2022 aikana yhdeksi bändin isoimmista hiteistä. Spotifyssa kappaletta on kuunneltu yli 10 miljoonaa kertaa ja se on ollut kesästä asti Spotifyn top50-listalla.

”On iso kunnia päästä versioimaan yhdessä Jambon kanssa tätä jo klassikoksi muodostunutta biisiä. Arvostan Haloo Helsinkiä tekijöinä paljon ja Leo & Jere on mulle myös entuudestaan tuttuja STEREOn kanssa tehdystä Vuosien päästä -biisistä. Siistii olla myös tässä mukana!” kuvailee Etta yhteistyötä.

”Oli ihanaa tehä tanssimusaa! Ellin voksut on ihan sairaat ja Etta on aina leija. Siisti prokkis kokonaisuudessaan. Kiitos Haloon tyypeille yhteistyöstä. Oli mukavaa ja biisist tuli bängeri.” Jambo jatkaa.

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 7 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 300 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 14 radiolistan ykkössingleä sekä yli 800 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. Reiviluola, Piilotan mun kyyneleet, Lady Domina, Beibi, Hulluuden Highway, Maailman toisella puolen, Kaksi ihmistä, Tuntematon ja Kuussa tuulee.

Haloo Helsinki! somessa:
Nettisivut: www.haloohelsinki.fi
Facebook: Haloo Helsinki!
Instagram: haloohelsinki_official
TikTok: haloohelsinki_official