Shadowfall-albumi julkaistaan 20. tammikuuta – Luvassa myös julkkarikiertue Euroopassa Twilight Forcen kanssa

Stratovariuksen kanssa Suomea juuri kiertänyt Silver Bullet ei näytä hidastamisen merkkejä. Viime kuussa yhtye julkaisi tulevalta Shadowfall-albumiltaan ensimmäisen singlen The Ones To Fall, ja nyt on seuraavan kappaleen vuoro, joka kantaa nimeä The Thirteen Nails.

Upea Suomen kiertue Stratovariuksen kanssa on nyt ohi, mutta se ei tarkoita, että me hiljentäisimme vauhtia. 20.1. lähdemme Euroopan kiertueelle Twilight Forcen sekä Seven Spiresin kanssa. Samana päivänä julkaisemme kolmannen albumin nimeltä Shadowfall”, yhtyeen kitaristi Hannes Horma kertoo ja jatkaa:

Levyn ensimmäinen sinkku The Ones To Fall on otettu erinomaisesti vastaan ja nyt julkaisemme toisen sinkun nimeltä The Thirteen Nails. Kappale on levyn päättävä eeppinen matka Sarah Winchesterin elämään jossa orkestraatioilla ja kuorolla kyllästetty hevimetalli vie kuuntelijan keskelle aavemaista tarinaa. Biisistä julkaistaan myös Martin Wrigsjön tekemä lyriikkavideo, joka tuo upeasti visuaalisesti biisin tarinan esille.”

Katso video täältä.

Silver Bullet on työstänyt uraansa jo vuodesta 2008 puskien läpi nimen- sekä miehistönvaihdosten. Tiukkana livebändinä tunnettu yhtye on aikaisemmin julkaissut albumit Screamworks (2016) sekä Mooncult (2019), joka oli ensimmäinen julkaisu uuden laulajan Bruno Proveschin kanssa.

SILVER BULLET | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY