Revontulen juhlavuosikevät pitää sisällään tanssia hotellin mukavuuksista nauttien

Revontulen tanssikevät on pyörähtänyt käyntiin ja luvassa on kevääntäydeltä mitä upeampia tanssi-iltoja. Luvassa on muun muassa upea Saija Tuupanen sekä tanssikansan kestosuosikit Finlanders ja Souvarit. Parasta Revontulen tanssi-illoissa onkin se, että maan parhaiden tanssiorkestereiden ja solistien lisäksi voit nauttia hotellin mukavuuksista joihin kuuluvat muun muassa pehmeät lakanat, aamiainen sekä rentouttava sauna. Lisäksi kattavat ravintolapalvelut tarjoavat mahdollisuuden suussa sulavaan herkutteluun. PS. muistathan katsoa myös uutiskirjeen lopusta aina 30-vuotta täyttävän Revontulen kuukausittain vaihtuvan JUHLAVUOSITARJOUKSEN!

100 € /hlö Tanssi- ja Herkutteletarjous jatkuu vielä!

Tanssikansan kestosuosikki Finlanders saapuu Revontuleen ensi lauantaina 4.2. ja laittaa tanssikevään oikein kunnolla käyntiin. Revontulessa on vielä muutamia huoneita jäljellä, joten muista hyödyntää vielä tälle viikonlopulle voimassa oleva Tanssi- ja Herkuttele-pakettitarjous! Paketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, 4-ruokalajin illallisen, hotellisaunan sekä liput tanssi-iltaan. Tarjoushinta koodilla: REVONTULI30 
Saatavilla majoituspaketti myös ilman illallista alk. 80 € /hlö.

Lue lisää »

 

La 18.2. Taikakuu

Revontulen tanssi-illassa Taikakuu lauantaina 18.2. klo 20 alkaen.

Liput ennakkoon 17 €
Liput ovelta 20 €
Majoituspaketti alk. 80 € /hlö

Lue lisää »

 

La 1.4. Saija Tuupanen

Revontulen tanssi-illassa Saija Tuupanen lauantaina 1.4. klo 20 alkaen.

Liput ennakkoon 17 €
Liput ovelta 20 €
Majoituspaketti alk. 80 € /hlö

Lue lisää »

 

La 22.4. Souvarit

Revontulen tanssi-illassa Souvarit lauantaina 22.4. klo 20 alkaen.

Liput ennakkoon 22 €
Liput ovelta 25 €
Majoituspaketti alk. 85 € /hlö

Lue lisää »

Tanssi-iltojen majoituspaketit

Tansseihin on mukava tulla kauempaakin, kun tietää pääsevänsä nauttimaan hotellinmukavuuksista. Revontulen Viihde- ja tanssi-iltojen majoituspaketteihin kuuluu majoitus hotellihuoneessa, buffetaamiainen ravintolassa, hotellisauna sekä liput lauantain ohjelmailtaan.

Majoituspaketit ovat alk. 80 € /hlö

Lue lisää »

 

Herkuttelua illallisen merkeissä

Revontulen uudistunut ravintola Loimu tarjoaa makuja niin maailmalta kuin lähiseudultakin. Ravintola Loimu on uudistunut viimeisen vuoden aika niin sisustukseltaan kuin tarjonnaltaan. Sen kattavalta listalta löytyykin muun muassa Wieninleike, jolla pääset makumatkalle 30 vuoden taa maistamaan, mistä Revontulen tarina alkoi. Muita listan kohokohtia ovat muun muassa sinisimpukat, kotimaiset marmoripihvit sekä aina maukkaat burgerit.

Lue lisää »

Savusaunaan Avoimissa saunailloissa

Revontulen Avoimet saunaillat tekevät paluun tammitauoltaan. Avoimet saunaillat järjestetään kerran viikossa Revontulen Saunamaailmassa Iso-Virmasjärven rannalla. Saunailloissa lämpenevät: savusauna, telttasauna sekä ulkoporeallas sekä myös avantoon pääsee pulahtamaan.

Saunaliput:

- Aikuiset 19 €

- Lapset (4-12-vuotias) 9,50 €

Lue lisää »

JUHLAVUOSITARJOUS

Revontuli on Keski-Suomen paras paikka hiihtolomalle ja haluammekin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarjota sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan mökkikylämme hienoudet helmikuussa tarjoushinnoin eli vain 100 € vuorokausi. Tarjoushinta koodilla: REVONTULI30

- 4-6 hlön lomamökki 100 € /vrk

(mininimi varaus 3 vrk, hinta voimassa 1.-19.2.2023)

Lue lisää »