Se ainoa alkuperäinen Viihdekeskus aloitti toimintansa Ahjokadulla Jyväskylässä vuonna1993.

Pohdittuamme silloin tulevan toimintamme nimeä selvitimme, ettei yhtään tämän alan Viihdekeskusta ollut olemassa. Siispä se nimi otettiin käyttöön. Nimi on ollut niin hyvä, että matkijoita on kyllä ajan saatossa riittänyt.

Toimittuamme Seppälässä ensimmäiset neljä vuotta pääsimme sopimukseen toiminnan siirtämiseksi Palokan huvikeskuksen tiloihin, jotka samalla uudistettiin moderniksi Viihdekeskukseksi. Palokassa toiminta kehittyi suotuisasti niin, että Viihdekeskus tunnettiin valtakunnallisesti parasta viihdettä, ravintola-, Catering- ja juhlapalveluita tuottavana yrityksenä. Tunnustusta tuli myös valtakunnallisen tapahtumajärjestäjä- ja yrittäjäpalkinnon muodossa. Paras palkinto on kuitenkin ollut uskollisten asiakkaiden mukanaolo kanssamme. Näiden vuosikymmenten aikana on varovasti arvioiden yli miljoona viihteen ystävää käyttänyt palveluitamme.

Jo useamman vuoden ajan alkoivat kuitenkin huhut kiertämään alueen kaavoittamiseksi ”parempaan” käyttöön, eli asuinalueeksi. Niinpä ainoa mahdollisuutemme oli selvitä tilanteesta lopettamalla toiminta kiinteistössä hallitusti vuonna 2013. Nyt alue onkin sitten täynnä uutta asutusta palveluineen.

Emme kuitenkaan olleet valmiita hukkaamaan perheyrityksessämme keräämäämme kokemusta ja ammattitaitoa toimitilojen poistumisen takia. Siinä oli hyvä uudistumisen paikka. Uusia mahdollisuuksia löytyi konserttien, perhe- ja yritysjuhlien, cateringpalvelujen ja tanssienkin puitteissa ja jopa pienemmällä riskillä ilman toimitilarasituksia. Siispä toimintamme on käsittänyt edelleen tansseja esimerkiksi Kulttuuritalolla Helsingissä, isompia kesätapahtumia Porvoossa, konsertteja maamme merkittävimmissä konserttitaloissa ja kesäteattereissa, yritysjuhlia, ohjelmapalveluita jne. Cateringpalveluita hoidamme niin Keski-Suomessa kuin tarvittaessa melkein missä tahansa eteläisessä Suomessa.

Juhlavuoden 2023 tapahtumat alkavat

Viihdekeskuksessa huippuhetkiä ovat meille antaneet vuosien varrella lukuisat artistit. Siispä on aiheellista tarjoilla tunnelmia niistä myös nyt. Tulossa on teeman mukaisia konsertteja ja tanssiakin. Jokainen tapahtuma on ainutkertainen.

Alkuperäisiä esiintyjiä ei valitettavasti ole enää aina mahdollista kutsua juhlaamme, mutta kuitenkin heidän musiikkinsa elää nykyartistien esittämänä ja oheistarinan muodossa. Toivotamme lukuisat kanta-asiakkaamme, henkilökunnan ja kaikki muutkin Suomi-Iskelmän ystävät tervetulleeksi tapahtumiimme.

Ensimmäinen tapahtuma on sunnuntaina 26.3. ”kotikentällä” Palokan keskuskoulun juhlasalissa.Tarjoilemme siellä huippuhetkiä toimintamme alkuvuosikymmeneiltä konsertin muodossa. Tanssimahdollisuuskin on otettu huomioon. Ja Viihtarin kokonaisuuteenhan kuuluu maankuulut munkkikahvit, jotka sisältyvät lipun hintaan.Alkajaisiksi ensimmäinen tapahtuma on su 26.3.2023 vain muutaman sadan henkilön Palokan koulukeskuksen juhlasalissa, joten saatavuuden varmistamiseksi liput ovat myynnissä ennakkoon.

Ensimmäisessä tapahtumassa tunnelmoimme luonnollisesti alkuaikojen merkeissä: Kari Tapio – Reijo Taipale – Arja Koriseva – Teuvo Oinas – Topi Sorsakoski…..

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 0400 647723, lippu 35 € (sis. Väliaikakahvitus). Liput tästä

Viihdyttävää vuotta 2023 toivottaen!

Raimo ja Mari Viljala

yrittäjät