HANOI ROCKSIN ORIENTAL BEAT -SINGLE JULKAISTIIN UUDELLEEN MIKSATTUNA

HANOI ROCKSIN albumi Oriental Beat julkaistaan uutena miksauksena maaliskuussa, nimibiisi ulkona nyt

Hanoi Rocksin legendaarinen albumi Oriental Beat herää henkiin alkuperäisistä, kadonneiksi luulluista nauhoista toteutettuna uutena, virallisena miksauksena. Oriental Beat - 40th Anniversary Re(al)mix julkaistaan 17.3.2023 vinyylinä, CD:nä ja digitaalisesti. Albumilta on julkaistu tänään nimibiisi Oriental Beat.

40-vuotisjuhlapainoksen uuden miksauksen toteutti Petri Majuri E-Studiolla yhteistyössä yhtyeen kanssa. Vokalisti Michael Monroe kutsuu uutta julkaisua ”pisimmäksi ja hitaimmaksi levyntekoprosessiksi koskaan” ja jatkaa: ”Tämä 40 vuotta aikaa vienyt uusi versio ei ole vain remix vaan the REAL MIX, todellinen miksaus, jonka teossa Hanoi Rocks on ollut alusta asti mukana.”

Oriental Beat on paitsi mestariteos, myös olennaisen tärkeä levy Hanoi Rocksin uralla ajalta, jolloin kitaristi ja säveltäjä Andy McCoy oli luovuutensa ehdottomalla huipulla ja yhtyeellä oli maailma aukeamassa eteensä. "Nyt, 40 vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen, saimme vihdoin albumin kuulostamaan niin hyvältä kuin se ansaitsee, ilman lisänauhoituksia tai sämpläyksiä", Monroe kertoo ja McCoy lisää: "Oriental Beat on nyt parempi kuin koskaan. Tältä sen oli tarkoitus kuulostaa. So enjoy it... Another shot of Hanoi Rocks”.