Uusi julkaisu käsittelee eron jälkeistä ajanjaksoa, jossa itsevarmuus on palannut ja ”glow up” on käsinkosketeltavaa.

Kuuntele Toista mua tästä!Halusin tehdä voimabiisin itselleni, mutta toivoisin että jengi voi saada tästä voimaa eron jälkeiseen ajanjaksoon, jos on ollut vastoinkäymisiä rakkauselämässä. Biisi kiteyttää että ero onkin ollut toisen osapuolen häviö, koska ”Täällä ei oo toista mua.” Soundimaailma jatkaa tummanpuhuvaa klubiestetiikkaa, mutta biisi on kokonaisuudessaan kuitenkin leikkisämpi.” -Tuure Boelius.

Modernia pop-musiikkia esittävän artisti palasi tuplasinglellä Mehän vaan tanssittiin & Pakoauto lokakuussa 2022. 14-vuotiaasta asti uraa tehnyt Boelius koki kasvaneensa ulos aiemmasta musiikistaan ja myös ulkoisesta olemuksesta, joten uuden musiikin lisäksi myös muuttunut ulkonäkö sai huomiota. Uusimmat singlet ovat tummanpuhuvaa modernia klubiestetiikkaa huokuvia kappaleita.

Tuure Boelius solmi levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa ja aloitti samalla työskentelyn uuden tiiminsä kanssa kohti debyyttialbumia. Poikkeuksellisesta lavakarismasta tunnettu monilahjakkuus on keskittynyt tulevan albumin työstämiseen mm. Leo Jupiterin, Vilma Alinan ja A&R:näkin toimivan Antti ”Nopsajalka” Hakalan kanssa.

Tuure Boelius aloitti uransa 14-vuotiaana julkaisemalla tubevideoita, joista artistin esiintymistaidot kiinnittivät yleisön huomion. Tuure Boeliusta seuraa sosiaalisessa mediassa noin 120 000 silmäparia. Tämän jälkeen luontevasti artistin uralle siirtynyt pop-artisti on tunnettu lukuisista top-listojen kärkisijoille nousseista hiteistään sekä teatteri- ja TV-rooleistaan. Tänä keväänä artisti nähdään myös Iholla -sarjassa.

 

Tuure somessa:
Instagram: tuureboelius
TikTok: tuureboeliusofficial