Debytoiva artisti LO/LA julkaisee tanssittavan pop-kappaleen BREAKUP GLOW

Artistitulokas lo/lan debyyttisinglellä haaveillaan poikkeuksellisesti eroamisesta

Universal Musicille kiinnitetty lahjakas laulaja-lauluntekijä lo/la (lausutaan: “Lola”) julkaisee tänään debyyttisinglensä Breakup Glow. Tanssittavalla pop-kappaleella fantasioidaan epätyypillisesti eroamisesta: onnellisessa suhteessa oleva kertoja haaveilee eron ja sydänsurujen jälkeisestä kasvusta ja voimaantumisesta. Musiikkikentälle näyttävästi astuva lo/la on tehnyt raikkaan englanninkielisen singlen yhdessä Julia Sundbergin ja Kim Mannilan kanssa. Hän avaa tunnelmiaan julkaisusta seuraavasti:

Tää biisi glorifioi sitä eron jälkeistä glow-uppia, vaikka samaan aikaan onkin ihan umpirakastunut. Rakastan tän biisin sensuellia bad bitch -energiaa ja tanssittavaa biittiä. Mulle oli tärkeetä et mun eka sinkku on voimaannuttava ja semmonen mihin ite tanssisin öisin olohuoneessa.

Tän biisin teksti on melkeinpä suoraan mun päiväkirjan sivuilta ja tää on mun mielestä aihe, josta ei oo tehty paljoo biisejä. Eikä tarvii olla onnellisessa suhteessa, että tähän voi samaistuu. Mä itse asiassa toivon, et ne kuuntelijat, jotka on toksisissa suhteissa voimaantuu tän biisin myötä ja tajuu et ero voi olla parasta mitä vois ikinä tapahtua. Mut kaikista eniten en malta oottaa et nään kun all the bad bitches whine their waists to this song!” lo/la kertoo.

Keuruulla kasvanut 22-vuotias artisti, tanssija ja esiintyjä lo/la on ollut pienestä pitäen todella intohimoinen musiikista. Hän haluaa kappaleillaan tuoda iloa, inspiraatiota ja energiaa kuulijoilleen. Musikaalisessa perheessä kasvanut lo/la on julkaissut TikTok-tilillään lukuisia viraaliksi menneitä cover-videoita, ja kerännyt siellä yli 50 000 käyttäjän seuraajakunnan.

lo/la somessa:
Instagram / TikTok